Gra na przeglądarkę

Witam poszukuję gry na przeglądarkę typu gladiatus/tannoth tak tylko dla zabicia czasu gdy czekam na wybór postaci w lolu lub gdy się uczę . Interesowała by mnie najlepiej jakaś z ciekawym klimatem a przede wszystkim f2p bo znoszę czegoś takiego że ludzie z kasą są znacznie lepsi ;/

Grałem w

Sf

Tannoth

Gladiatus

Batleknight

Czekam na wasze propozycje ;)

Z tego co mi przychodzi do głowy :Kraina Wikingów, War Of Titans, Arenas of Glory. Polecam też gry od Goodgame (goodgame empire czy goodgame gangster).

Wg2.pl

http://www.bloodmoon.pl/ podobne do Sf i innych

Z tego co mi przychodzi do głowy :Kraina Wikingów, War Of Titans, Arenas of Glory. Polecam też gry od Goodgame (goodgame empire czy goodgame gangster).

Kraina wikingów jakoś nie specjalnie mi się podoba w resztę gier grałem ale dzięki za chęci ;)

Wg2.pl

Nie działa ta strona

http://www.bloodmoon.pl/ podobne do Sf i innych

Na starcie dosyć mi się spodobała więc narazie ją zobaczę ;)

Czekam na inne propozycje ;)

Nie wiem czy znajdziesz lepsze. Ja jakos sie na lepsze nie natknelem i nie gram juz w takie. Kiedys sie gralo w gladka na pierwszym to byly czasy

No to jest akurat prawda grało się w gladka kiedyś grałem w tragorie jakoś tak się nazywało rewelacyjna była jak na przeglądarko-we niestety usuneli ;/

Plemiona albo farmerama ;p

Dobra znalazłem gierkę można zamknąć ;)

to może byś sie pochwalił może komuś innemu tez by sie spodobała ;)

Moze kogos zainteresuje gierka przegladarkowa, na ktorej mozna dorobic pare euro do polskich skromnych pensji

Jest to gra strategiczno-ekonomiczno-militarna, gdzie im wiecej Polakow gra tym Polska jest mocniejsza i moze podbijac inne kraje i nakladac na nie 10%owy podatek na ich produkcje.

Mozemy sie odegrac na niemcach :P

Jakby kogos zainteresowalo to jest moj link referencyjny [cut] ~ NS nic nie tracisz, a ja zyskam troche surowcow no i wspoldzialajac mozna szybciej osiagnac lepsze efekty.

A o to ss pokazujacy ze jest zbyt na wyprodukowane w grze zloto

warn_ico.png
Cześć, linki referencyjne są zabronione na forum. Proszę zapoznaj się z regulaminem ~ NS
Moze kogos zainteresuje gierka przegladarkowa, na ktorej mozna dorobic pare euro do polskich skromnych pensjiJest to gra strategiczno-ekonomiczno-militarna, gdzie im wiecej Polakow gra tym Polska jest mocniejsza i moze podbijac inne kraje i nakladac na nie 10%owy podatek na ich produkcje.Mozemy sie odegrac na niemcach Jakby kogos zainteresowalo to jest moj link referencyjny - nic nie tracisz, a ja zyskam troche surowcow no i wspoldzialajac mozna szybciej osiagnac lepsze efekty.A o to ss pokazujacy ze jest zbyt na wyprodukowane w grze zloto
a przeczytałeś regulamin ? Wirtualny gold możesz zamienić na wirtualne Euro, Have fun

warn_ico.png
A czy Ty czytałeś regulamin? jeżeli ktoś narusza zasady możesz raportować, a w ten sposób spamujesz ~ NS
to może byś sie pochwalił może komuś innemu tez by sie spodobała

http://www.bloodmoon.pl/ Zaczołem przygodę z tą gierką mam nadzieje że szybko mi się nie znudzi ;)

Witam poszukuję gry na przeglądarkę typu gladiatus/tannoth tak tylko dla zabicia czasu gdy czekam na wybór postaci w lolu lub gdy się uczę . Interesowała by mnie najlepiej jakaś z ciekawym klimatem a przede wszystkim f2p bo znoszę czegoś takiego że ludzie z kasą są znacznie lepsi ;/

Grałem w

Sf

Tannoth

Gladiatus

Batleknight

Czekam na wasze propozycje ;)