@up to jest offtop za co powinien być warn
Hmm Nie ma gier na psp w których jest w cholere przedmiotów ? no co wy...
@up to jest offtop za co powinien być warn
Hmm Nie ma gier na psp w których jest w cholere przedmiotów ? no co wy...
Moze jakies final fantasy z emulatora psxa?
o ile wiem w FF nie można zmieniać uzbrojenia , ludzie czy wy czytacie te moje wymagania ?
Nie da się w 100% spełnić tego co chcesz, no pl0x... Ja polece Ci Dissidia Final Fantasy. Tak mnie wciągnąła, że nawet na lekcjach grałem, także polecam ją gorąco. Itemków jest duużo. Wyglądu co prawda nie zmieniają, ale znacznie poprawiają statysyki. Gra ma kilka(naście(pewny nie jestem)) historii, więc troche sobie pograsz. Do tego w niektórych walkach jest strasznie trudna.
A może coś z serii Gta ?? Chinatown, liberty city stories, vice city, san andreas ??
Dobra to może zmniejszę wymagania do stopnia takiego by dało się tylko zmieniać wygląd i gra była w miarę długa
@edit BYLE BY TO NIE BYŁO CHIŃSKIE CZY JAPOŃSKIE GÓWNO PROSZĘ WAS !
Jak tak, to...! Tekken 6. Przejście wszystkimi postaciami ich historii troche zajmuje(na jakimś sensownych poziomie trudności), do tego możesz zmieniać wygląd
Kamikadze już pobieram Tekkena , ale nadal zostaje mi 16 gb karty pamięci , jeszcze coś macie ?
Hmm, może Folklore, zmiany wyglądów są krótka też nie jest jak chcesz zrobić na 100%. Grałem tylko w wersję na PS3, ale jest wersja PSP. A jak nie to zobacz sobie może Tales of World:Radiant Mythology. Może też coś z serii Valhalla Knights. Albo może Valkyria Chronicles, ale ta gra może nie spełniać Twojego wymagania zmiany wyglądów.
Jak chcesz długie gry to ściągaj sobie gry typu Visual Novel. Gra długa jak cholera tylko poprostu jest duuuuuuuuuużo dialogów. Prawie tylko gadamy, trzeba znać angielski/japoński i lubić klimaty mangi/anime bo jest to raczej w takiej stylistyce utrzymane. Przykład : Corpse Party.
Sam miałem PSP więc, doradzam bijatyki(najlepszą jaką miałem to tekken5 dark coś tam... bardzo długo mnie wciągneła.Już nie wspomne jak podłączyłem sie z kolegą wlanem, to było ciosania) samochodówki(nfs undercover)Może niezbyt długa, ale przyjemnie sie jeździło.Na pewno odradzam strzelanki.No chyba, że masz PSP z 2 gałkami bo wiem, że takie już są.
Mam psp z jedną gałką i nie trawię wyścigów , nie mam do tego zbytnio nerwów... ^^
Nie ma psp z dwoma galkami
Jest PS vita -ale to juz nie psp - chyba ze ktos sobie sam przerobil
Prawda jest taka, że teraz już nie znajdziesz interesujących gier na PSP. Powstała PSVita i teraz wydawcy skupiają się na niej olewając stare dobre PSP.
Jeśli grałeś w jakieś gry na PSX i za nimi tęsknisz polecam ogarnąć emulowanie gier PSX na PSP: http://konsole.cdrin...kuly/PSPemupsx/
Najłatwiej było by Monster Hunter zaproponować ale odrzuciłeś już na sam start.
Ty mi tu nie piernicz tylko podawaj tytuły ;D na 100% jest byle jaka długa gra w której przebiera się postacie , przecież gier na psp jest ponad 100 tysięcy więc mi nie pisz że nie ma gier
osobiście przeszukałem 4 strony z listami gier psp... ^^
Pomóżcie
Kingdom Hearts: Birth By Sleep. Kupiłem w dniu premiery, która miała miejsce coś ~2 lat temu i do dzisiaj się zagrywam.
Ehhh...
Dobra to może zmniejszę wymagania do stopnia takiego by dało się tylko zmieniać wygląd i gra była w miarę długa
a o ile wiemy , gra jest długa...Ale ? nie można zmieniać wyglądu.
@EDIT !!!
Dobra....To tak...Nie chce mi się szukać gry więc mam pytanie :
-Która wersja Monster Hunter na psp ma najwięcej orężu , zbroi , lokacji i questów ?
Tylko by były angielskie wersje bo chińskiego nie znam (wiem że Monster Hunter Portable 3rd jest chińskie)
MH wydaje Capcom a Capcom jest Japońską firmą. Uważam, że najwięcej może zawierać 3rd. A co do poprzednich to freedom unite gdyż jest to tak jakby dodatek do poprzednich części dający nowe misje pancerze i bronie oraz można przesłać save z poprzedniej odsłony.
3rd ma nie oficjalne zangielszczenie.
Vagrant Story gra jest bardzo długa trudne walki z bossami Jest coś ala crafting łączenie przedmiotów od zajebania itemów
i co chwile trzeba udoskonalać system pół turowy czyli gdy zaczynasz atakować kogoś i w odpowiednim momencie wciskajac odpowiednie przyciski zadajesz jak by dodatkowe combosy które zadają atak/zabierają życie/mane/zmniejszają defa itp itp
to samo gdy się bronisz walka z bossami jest trudna i ciężka co chwile trzeba nowszy ekwipunek nosić żeby sprostać zadaniom w tej grze łatwo można się zgubić i też trzeba myśleć
masz tylko 1 postać ale jest bezklasowość czyli nadziewasz miecz obu ręczny i możesz atakować magią
ta gra jest na ps1 ale jeśli masz przerobioną konsolę to po prostu wrzuć sobie w karte pamięci odpowiedni forder i ci będzie smigać ładnie
Kingdom Hearts : Bright By Sleep
Wiem że da się zmienić postacią bronie.Moim zdaniem ciekawa fabuła plus dość ładna grafika.Jeden z moich ulubionych tytulów na PSP