Gra na psp , szukam

Hmm ...No tak....

Idzie to w taki sposób że mam już 3 max lvle w GW 2 i mi się zaczyna powoli nudzić robienie Runów i pvp...

a sobie przypomniałem że mam moją kochanką konsolkę PSP którą zawsze zabieram w podróże do babci czy innych krajów...

Tak więc szukam wciągającej gry byle jakiej właściwie tylko mam te swoje pieprzone 3 wymagania (przepraszam za wulgaryzm)

: Gra musi być wciągająca !

:Długa (najdłuższa jaką znacie)

: Customize (przebieramy postać jak chcemy , by outfitów było w Chu....steczke)

Proszę nie wymieniać gier :

- Phantasy Star Portable

- Monster Hunter

Może to być H'N'S albo rpg ? wybierzcie sami by spełniała wymagania ;3

Wg twoich oczekiwań to półśrodek i pewnie znasz, jednak polecam Spyro. Mnie wciągnęła i jest jako tako długa (w każdym razie porównując do DMC, konkretnie 3 i 4) jednak nie ma tam customizacji postaci, lecz w Spyro 3 na pewno są etapy, gdzie nie grasz smoczkiem, a dostajesz innego bohatera, czy w dalszych częściach to jest nie wiem. Mam nadzieję, w jakimś stopniu pomogłem :)

Sry za offtop, straszna gafa, wiem. Przeczytałem PSX a jest napisane PSP. Damn :) Ale sprawdź, może jest Spyro na PSP.

Niezbyt lubię grać smokiem :3

God Of War - tylko tu przebierać postaci raczej się nie da .

Patapon 1 , 2 i 3 - najlepsza gra na psp według mnie.

Little Big Planet - mi nie przypadło do gustu ale ma wielu zwolenników .

PATAPONY! W to trzeba zagrać, jeśli jest się posiadaczem PSP i chyba spełnia wszystkie twoje oczekiwania. (imo jedna z lepszych gier na PSP)

Zagraj w Chrono Cross, dużo postaci do wyboru, jeśli dobrze nie zrobisz to nie zdobędziesz wszystkich. Suikodeny mają tak samo. Sprawdź też Star Ocean 1 i 2 o sam oceń.

Już lookam YT ale God of War i Dante inferno też proszę nie podawać , przeszedłem wszystko i sprzedałem gry

@ 2x up , te 2 które wymieniłeś to pixelówki i walka turowa co mi się nie podoba zbytnio . :/

Głównie mi zależy na tym by w grze był customize i była długa.

Jak Lubisz dobre rpg to zdecydowanie Lord Of Arcana. Gra jest troche wymagająca jak MH ale jak sie rozkręcisz to zleci ci nie jedna nocka ^^.

Jedyne co mi przychodzi do głowy to jakaś gra z serii lego np. batman. Jest długa - zrobienie 100% zajmuje trochę czasu, wciągająca (jak dla mnie) też jest, customizacja też jest : możemy robić swoje postacie.

Szark , a powiesz coś więcej ? jakiś filmik ?

@ edit , oglądałem filmiki i wogóle nie moje klimaty

Lord of Arcana grałem i jest tak nudna że szczerze zasnąłem...

Ludzie no co wy , nie ma gier w których można zmieniać wygląd postaci , zbroje ? albo może jakiś H'n's ? coś jak torchlight ? Błagam was na kolanach o szybkie odpowiedzi bo jutro wyjeżdżam ! XD

WKC: Origins Polecam :)

Fakt faktem, na psp marnie wygląda, ale na normalną konsole jest spoko :)

a coś więcej o tej grze ? coś o customizacji ? questach ? itd itd ?

Grałem jedynie na konsoli normalnej , jakieś tam questy były i customizacja także. Lecz grasz główną postacią której zmienić nie możesz (rozumiesz o co chodzi)

[/media] tak to wygląda na konsoli (druga część)

Jedyny fakt mnie dobija że nie znoszę grać płcią przeciwną , Lubię sobie zrobić mężczyzne którego ubieram jak assassyna czy mordercę i wtedy mi się dobrze gra (nie jestem gejem , mam dziewczynę !) więc nie polecajcie mi gier proszę w których gramy babą ;D

Polecam Monster Hunter Freedom United.

Widzę że się wysiliłeś czytając to co pisałem :

Proszę nie wymieniać gier :- Phantasy Star Portable- Monster Hunter

Sprawdź lepiej sobie dopóki masz czas, czasem pozory mylą :)

Polecam ci:

Z gier RPG polecam Final Fantasy (seria): Ja grałem tylko w 1 czyli odnowiona z nes'a ale grafika jest "poprawiona" więc się nie obawiaj 8bit-owych kolorków. Przejście jej zajeło mi około 65Godz. Nie miałem save na 100% więc mogłem się jeszcze trochę pobawić ale chciałem rozpocząć zabawę w 2. Podobno dobrą częścią jest Crisis Core.

Gier h'n's ciężko szukać na PSP moim zdaniem ale jest jeden z popularniejszych tytułów. Dungeon Siege II Throne of agony. Ale nie ręczę za tą grę zanim zdążyłem w nią pograć padł mi ekran w psp.

A po za RPG i HNS poleciłbym ci:

Prince of Persia Revelations Najlepsza gra z serii PoP na PSP strasznie długo w nią grałem i świetnie się bawiłem.

Motorstorm Arctic Edge Można w niej się długo pobawić starając się wymaxować wszystkie wyścigi na złoto i zdobyć achivementy oraz znaleźć wszystkie znajdźki.

Ostatnia z gier do polecenia to Little Big Planet. Przyjemna platformówka w której możesz przebierać postać a po przejściu kampanii możesz pobierać poziomy z internetu.

Sprawdź lepiej sobie dopóki masz czas, czasem pozory mylą

Phantasy star portable jak i MH miałem max lvle , tytuły świetne ale od początku nie chce mi się grać

@up wszystkie tytuły za przeproszeniem do d*py prócz ostatniego który wydaje się fajny, Coś więcej o Little Big Planet ?

Kto co lubi nie będę ci narzucać mojego gustu :]