Poszukuje ciekawej gry ktora wymaga duzo czasu najlepiej jakis manager lub strategia albo ciekawy hack and slash wazne by bylo sporo graczy
Gra na tablet
Widziales Albion Online? Co prawda aktualnie nie mozna grac ale w czerwcu maja byc kolejne testy. Mozesz grac na PC, tablecie, telefone.
A tak w miedzy czasie to mozesz zobaczyc erepublik lub castle clash? W to drugie gram od lipca 2014. Ale nie gram 24 na dobe. Jedynie w pracy cos poklikam i przed spaniem.
ok zobacze w castle clasha gralem sporo ale nie przypadlo mi to na dluzsza mete
a znasz moze jakas fajna apke managera piłkarskiego lub czegos innego?>
New star soccer?
słabo wyglada ale ma niezle oceny wiec chyba warta uwagi by sprawdzic
Kritika chaos unleashed
w Kritika odpada dla mnie nie przypadla mi do gustu gralem z jakis tydzien w to
A może jakaś karcianka ? Polecam Hearthstona na tableta
a powiedz mi duzo bierze neta hearthstone na tablecie?
Szczerze to nie wiem ale kolega grał na bardzo wolnym necie i miał go mało ale grał dość sporo, wiec chyba olbrzymiej ilośći nie ciągnie
Celtic Heroes, ew. Izanagi. Darkness Reborn jeszcze jest spoko.
Hearthstone bierze około 3-5 mb na jedną gre.
No to moze ktoras zenonia. Od siebie polecam 3 i 4. Ew tak jak kolega pisal. . Darkness reborn
Knight's & Dragons, taki rpg połączony z własną wioską + mega ale to meeega craftem, ok 7 tysięcy różnych armorów. Polecam
zenonia 4 swietna gra fabula wciaga
Zobacz Mortal Kombat X bo podobno już jest na tablety (nie wiem czy na komóreczki też)
Poszukuje ciekawej gry ktora wymaga duzo czasu najlepiej jakis manager lub strategia albo ciekawy hack and slash wazne by bylo sporo graczy