Gra na telefon

Witam, mam pytanie! Macie jakieś fajne gry na androida ale coś w stylu hmm.. W sumie dowolny styl gry byle by było dużo customizacji czy upgrade'ów i fajna rozgrywka.

Aktualnie pogrywam w Arcane Legend, order & chaos 2, contact killer:sniper, deer hunter 2016, kritika, dead trigger 2, hearthstone, sniper 3d, clash of clans i knights & dragons - w każdej grze coś robimy by nasza wioska, broń czy postać wyglądała lepiej i widać te zmiany.

Coś znacie to polecajcie

Ja się całkiem fajnie bawiłem w Soccer Spirits, tylko jak dla mnie na poziomie który wbiłem ulepszanie postaci trwało za długo(albo ja zbyt często zmieniałem kluczowych graczy w drużynie :P), dlatego w końcu zrezygnowałem. Gra dosłownie obsypuje Cię walutą premium i porządnymi kartami, nie powiedziałbym że czułem P2W. Nie trzeba też wcale lubić/znać się na piłce, bo ostatecznie jednak wiele wspólnego z nią nie ma.

Ja podpinam aby nie robic nastepnego tematu. Znacie jakies gierki z systemem rankingu ala dywizje cos takiego?

Ja od siebie mogę polecić karciankę - Mabinogi Duel (tak na bazie "tego" Mabinogi). Ultra przyjemna, calkiem dobrze zbalansowana, brak p2w a na boostery zbiera się ultra szybko.

Polecę Ci Summoners War

Gram od dłuuuugiego czasu i się nie nudzi zbieranie potworków. :)

P2W 0

Witam, mam pytanie! Macie jakieś fajne gry na androida ale coś w stylu hmm.. W sumie dowolny styl gry byle by było dużo customizacji czy upgrade'ów i fajna rozgrywka.

Aktualnie pogrywam w Arcane Legend, order & chaos 2, contact killer:sniper, deer hunter 2016, kritika, dead trigger 2, hearthstone, sniper 3d, clash of clans i knights & dragons - w każdej grze coś robimy by nasza wioska, broń czy postać wyglądała lepiej i widać te zmiany.

Coś znacie to polecajcie