Witam.
Szukam gry na tydzień, musi to być single player. Na tydzień, ponieważ w niedzielę wyjeżdżam nad morze. Czasu za dużo nie będzie, ale chwila zawsze się znajdzie, żeby w coś pograć.
Moja specyfikacja kompa (świeżo z DxDiag):
Witam.
Szukam gry na tydzień, musi to być single player. Na tydzień, ponieważ w niedzielę wyjeżdżam nad morze. Czasu za dużo nie będzie, ale chwila zawsze się znajdzie, żeby w coś pograć.
Meat Boy jeżeli chcesz zręcznościówkę.
Rise Of Nations jeżeli chcesz strategie.
Elder Of Scrolls Morrowind/Oblivion jeżeli chcesz RPGa.
F.E.A.R. 1 jeżeli chcesz FPSa.
Sądzę, że Meat Boy będzie najlepszy biorąc pod uwagę te "chwilę" na granie.
Gothic 1-3
Call of duty 4-6
Jezu, wez napisz w co lubisz grac, jakie produkcje sprawiaja ci najwiecej przyjemnosci, przy czym dobrze sie bawiles. Bo teraz mozemy strzelac i strzelac, ale beda to strzaly z zamknietymi oczetami, bo nawet nie mamy celu, do ktorego mozna mierzyc.
Borderlands? Gra jest spoko,a w edycji GOTY kosztuje 29,90zł . Mówię tu o jedynce:) Singleplayer i multi jest.
Borderlands 2 mam w edycji GOTY. Może sobie zagram.
@Dzz
Tak w sumie to lubię, gdy gra wymaga jako takiego myślenia. Takie zręcznościówki czy coś podobnego. Gdzie jak będziesz szedł cały czas prosto i wszystko zabijał to przejdziesz całą grę.
btw. Niedawno wyszła taka gra o dwójce braci, którzy chcą chyba ocalić ojca. Kojarzy ktoś tytuł ?
@edit
Już znalazłem gra nazywa się Brothers: A Tale of Two Sons
Brothers - a tale of two sons. Tylko, że to gra na jakieś 2 - 4 godziny a nie na tydzień
Child of light
Assasyny, Tomb Raidery, Gothici, Dungeon Siegy, PayDaye, Mount&Blady, Scroolsy, Isaci, Painkillery.
Co za idiota, nie pisze jakie gry lubi... Dał tylko info o kompie, ale gdzie updobania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@up
Dla twojej informacji już to napisałem. Wystarczy przeczytać poprzednie posty ...
Witam.