Gra na XBOX?

Witam szukam ciekawego tytułu na długie godziny na moją konsolke XBOX 360 skończyłem całą serie Assassin's Creed . Macie jakieś propozycje ?

Final Fantasy XIII - nabiłem 60h i jestem w 70% gry ^^

Red Dead Redemption?

Wiedźmin 2 ;)

TES V: Skyrim, TES IV: Oblivion, różnej maści jRPG typu Final Fantasy, Infinite Undiscovery, Wiedźmin 2, możesz też zagrać w Borderlands. Każda z tych gier to minimum 20h zabawy (mówię o graniu z questami pobocznymi itp. itd., a nie o jechaniu tylko wątku fabularnego)

Mass Effect ,Assassin Creed oraz Dante Inferno

Jeżeli lubisz wyścigi samochodowe to polecam Forze4 polecam także Wiedźmina 2

Ale rozumiem, że chodzi o normalnego XBox'a 360, bez Kinecta? bo jeżeli chodzi o Kinect, to szczerze polecam DBZ[Dragon Ball Z] na prawdę można się wczuć i "poskakać" Vegetą albo kim zechcesz :). Co do normalnej "nie kinectowej" gry to polecam

Shooter[typowy] :

Sniper Elite V2

Sport:

FIFA 12[wiadome] :)

Shooter[nie typowy, chodzi mi o fabułę]

Max Payne 3

Sport[fight]:

Fight Night Champion

Racing:

Need For Speed: The Run

I typowa "fabułówka" [właśnie na długie godziny] gdzie możesz pograć też przez Xbox Live:

Batman: Arkham Asylum Game of The Year Edition

Linki dałem ze skelpu RTV Euro AGD żebyś znał mniej więcej cenę.

FFXII, Mass Effect 3, Skyrim to już w ogóle mi się straznie wydłużył. Głównie te wszystkie pośrednie rpg są całkiem długie.

Racing: NFSa nie polecam :D nuda

Hunted demon`s forge aktualnie przechodzę i jestem zadowolony.

Polecam taką gierkę jak Trial Evolution :)

Hunted jest też dobry... szczególnie na coop. I niezłe teksty tam lecą. :D

Hunted jest też dobry... szczególnie na coop. I niezłe teksty tam lecą. :D

Witam szukam ciekawego tytułu na długie godziny na moją konsolke XBOX 360 skończyłem całą serie Assassin's Creed . Macie jakieś propozycje ?