Witam szukam ciekawego tytułu na długie godziny na moją konsolke XBOX 360 skończyłem całą serie Assassin's Creed . Macie jakieś propozycje ?
Gra na XBOX?
Final Fantasy XIII - nabiłem 60h i jestem w 70% gry ^^
Red Dead Redemption?
Wiedźmin 2
TES V: Skyrim, TES IV: Oblivion, różnej maści jRPG typu Final Fantasy, Infinite Undiscovery, Wiedźmin 2, możesz też zagrać w Borderlands. Każda z tych gier to minimum 20h zabawy (mówię o graniu z questami pobocznymi itp. itd., a nie o jechaniu tylko wątku fabularnego)
Mass Effect ,Assassin Creed oraz Dante Inferno
Jeżeli lubisz wyścigi samochodowe to polecam Forze4 polecam także Wiedźmina 2
Ale rozumiem, że chodzi o normalnego XBox'a 360, bez Kinecta? bo jeżeli chodzi o Kinect, to szczerze polecam DBZ[Dragon Ball Z] na prawdę można się wczuć i "poskakać" Vegetą albo kim zechcesz . Co do normalnej "nie kinectowej" gry to polecam
Shooter[typowy] :
Sport:
FIFA 12[wiadome]
Shooter[nie typowy, chodzi mi o fabułę]
Sport[fight]:
Racing:
I typowa "fabułówka" [właśnie na długie godziny] gdzie możesz pograć też przez Xbox Live:
Batman: Arkham Asylum Game of The Year Edition
Linki dałem ze skelpu RTV Euro AGD żebyś znał mniej więcej cenę.
FFXII, Mass Effect 3, Skyrim to już w ogóle mi się straznie wydłużył. Głównie te wszystkie pośrednie rpg są całkiem długie.
Racing: NFSa nie polecam nuda
Hunted demon`s forge aktualnie przechodzę i jestem zadowolony.
Polecam taką gierkę jak Trial Evolution
Hunted jest też dobry... szczególnie na coop. I niezłe teksty tam lecą.
Hunted jest też dobry... szczególnie na coop. I niezłe teksty tam lecą.
Witam szukam ciekawego tytułu na długie godziny na moją konsolke XBOX 360 skończyłem całą serie Assassin's Creed . Macie jakieś propozycje ?