Cześć, poszukuje jakiejś dobrej gry na xboxa mój limit to 130 zł, najlepiej gdyby ta gra była tylko na konsole (albo nadawała się bardziej do grania na konsoli) ale niekoniecznie. Gry które już posiadam : Wiedzmin 2, forza motor sport 4, gears of war 3, soul calibur 4.
Gra na xbox360
jakieś UFC , mortal kombat , red dead redemption ... można wymieniać w nieskończoność;P
Polecam ufc undisputed 3, jak dla mnie najlepsza bijatyka.Zobacz sobie też najnowsze halo
Może gears of war 1 i 2/ teken 6 było by łatwiej jak byś podał jakiś gatunek.
Nie mam ściśle określonego gatunku, jestem otwarty na wszystkie propozycje
Red dead redemption goty polecam ^^
Ja ostatnio zakupiłem Metro 2033, fajna gierka
Skyrim ,Darksiders 1/2 ,Mortal ,Borderlands 1/2
GTA 4
Fifa 13
Assassins Creed 3
Tekken 6(60zl), Red Dead Redempion GOTY(70zl), Final Fantasy XIII | XIII-2, Warhammer 40k Space Marine (70zł wersja kolekcjonerska) **
**ceny nowych egzemplarzy z allegro (w takich cenach ja kupiłem)
Red Dead Redemption jak lubisz GTA i Dziki Zachód , GTA 4 , Devil May Cry HD. A jak lubisz bijatyki Anime : Dragon Ball Z Raging Blast 2 , Naruto Storm Generation.
Castlevania: LoS, N3II
Red Dead Redemption to pozycja obowiazkowa dla kazdego szanujacego sie posiadacza xboxa oraz polecilbym jeszcze Alan Wake'a. Za RDR zaplacisz 70zl, za AW 50zl. Z allegro oczywiscie --> nowe. Jesli Cie to nie zadowala mozesz jeszcze sprobowac Bioshock'a badz, co nawet wazniejsze, Dark Souls.
Cześć, poszukuje jakiejś dobrej gry na xboxa mój limit to 130 zł, najlepiej gdyby ta gra była tylko na konsole (albo nadawała się bardziej do grania na konsoli) ale niekoniecznie. Gry które już posiadam : Wiedzmin 2, forza motor sport 4, gears of war 3, soul calibur 4.