Gra na xbox360

Cześć, poszukuje jakiejś dobrej gry na xboxa :) mój limit to 130 zł, najlepiej gdyby ta gra była tylko na konsole (albo nadawała się bardziej do grania na konsoli) ale niekoniecznie. Gry które już posiadam : Wiedzmin 2, forza motor sport 4, gears of war 3, soul calibur 4.

jakieś UFC , mortal kombat , red dead redemption ... można wymieniać w nieskończoność;P

Polecam ufc undisputed 3, jak dla mnie najlepsza bijatyka.Zobacz sobie też najnowsze halo

Może gears of war 1 i 2/ teken 6 było by łatwiej jak byś podał jakiś gatunek.

Nie mam ściśle określonego gatunku, jestem otwarty na wszystkie propozycje :)

Red dead redemption goty polecam ^^

Ja ostatnio zakupiłem Metro 2033, fajna gierka

Skyrim ,Darksiders 1/2 ,Mortal ,Borderlands 1/2

GTA 4

Fifa 13

Assassins Creed 3

Tekken 6(60zl), Red Dead Redempion GOTY(70zl), Final Fantasy XIII | XIII-2, Warhammer 40k Space Marine (70zł wersja kolekcjonerska) **

**ceny nowych egzemplarzy z allegro (w takich cenach ja kupiłem)

Red Dead Redemption jak lubisz GTA i Dziki Zachód :) , GTA 4 , Devil May Cry HD. A jak lubisz bijatyki Anime : Dragon Ball Z Raging Blast 2 , Naruto Storm Generation.

Castlevania: LoS, N3II

Red Dead Redemption to pozycja obowiazkowa dla kazdego szanujacego sie posiadacza xboxa oraz polecilbym jeszcze Alan Wake'a. Za RDR zaplacisz 70zl, za AW 50zl. Z allegro oczywiscie --> nowe. Jesli Cie to nie zadowala mozesz jeszcze sprobowac Bioshock'a badz, co nawet wazniejsze, Dark Souls.

Cześć, poszukuje jakiejś dobrej gry na xboxa :) mój limit to 130 zł, najlepiej gdyby ta gra była tylko na konsole (albo nadawała się bardziej do grania na konsoli) ale niekoniecznie. Gry które już posiadam : Wiedzmin 2, forza motor sport 4, gears of war 3, soul calibur 4.