Poszukuję jakiejś ciekawej i w miarę "długiej" gry na xboxa 360. Najlepiej jakaś bijatyka, ew. rpg. Nie chcę gier 18+ :| Gry, które posiadam ( możecie się nimi sugerować ) : Fifa, Naruto : Rise of a ninja i Naruto : Broken Bond - dokładnych tytułów nie znam, ale chyba tak się nazywają. Nie mam dużych wymagań, więc podawajcie to co wam się podobało.
Gra na xboxa
Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 3, SoulCalibur 4 lub 5 (ciężko doradzić który lepszy), Tekken Tag Tournament 2, chyba najlepsze bijatyki których nie posiadasz.
Jakaś z serii Dragon Ball
A coś na wzór Assassina Creeda ? Skradanie się, zabijanie znienacka ?
asek 3 strasznie krotki polecam 1 czesc
napisane z telefonu
asek 3 strasznie krotki polecam 1 czescnapisane z telefonu
Asek ? Co ?
Red Dead Redemption pozycja obowiązkowa dla posiadaczy xboxow, gra jest naprawde bardzo fajna.
Z gier podobnych do assassina to Dishonored jedyne warte uwagi. Możesz spróbować Dragon Dogma bardzo dobra gra sprawdź na youtube około 100h grania.
Dragon Dogma spodobało mi się najbardziej. Nie lubię strzelanek na xboxa, więc Red Dead Redemption odpada. Dishonored wydaje się jakieś takie nijakie, ale jeszcze potem popatrzę. Podawajcie więcej propozycji, może coś przebije Dragona :C
Czemu Dragon's Dogma jest od 18 lat ? :C Najbardziej zależy mi na odpowiedzi, czy są tam sceny seksu ? :|
18+ jest pewnie dlatego przez język i krew która w grze występuje. Póki co nie spotkałam się z pikantnymi scenami
Czy w grze są dostępne polskie napisy ?
Nie ma polskiej wersji. jednak angielski w grze nie jest zbyt skomplikowany.
Moze cos z klasyki czyli ktoras z czesci Final Fantasy?
Jedyne części warte uwagi FF to VII.VI.V w wcześniejsze nie grałam, a te nowsze to nie maja nic poza grafiką.
A co myślicie o Alan Wake, Dead or Alive 4 i 5 ? Ile jest postaci w Dead or Alive ?
Poszukuję jakiejś ciekawej i w miarę "długiej" gry na xboxa 360. Najlepiej jakaś bijatyka, ew. rpg. Nie chcę gier 18+ :| Gry, które posiadam ( możecie się nimi sugerować ) : Fifa, Naruto : Rise of a ninja i Naruto : Broken Bond - dokładnych tytułów nie znam, ale chyba tak się nazywają. Nie mam dużych wymagań, więc podawajcie to co wam się podobało.