Gra o Tron

HBO(nie wiem czy w polsce) wypuściło nowy serial zwany Gra o Tron. Jest to serial ktorego akcja toczy sie w średniowieczu no i zawiera elementy fantazy. Zapowiada sie calkiem smakowicie. Mnie juz urzekl sam poczatek :D. A dokladnie intro :P. Jest wykonane naprawde apetycznie i OST z serialu tez jest naprawde przyjemne ;].

Zapraszam do ogladania ;]

A czy planszówka Game of Thrones ma z tym jakiś związek? :D

A czy planszówka Game of Thrones ma z tym jakiś związek?

Nie wiem nie gralem. Ogolnie rozchodzi sie o 7 krolestw ktore rywalizuja o tron. Spiski, tajne wojny itp.

Ten serial jest ekranizacją sagi George R.R. Martina, którą polecam. Długo na to czekałam, ponieważ książki są świetne. Może serial też będzie.

Osobiście mnie już serial zniechęcił do siebie reklamami na YT,30sec reklamy przed filmikiem....

Ksiazka 1000 razy lepsza, ale serial o dziwo da sie ogladac. Pierwsyz odcinek zbytnio nie odbiega od oryginalu, wiec jest OK. Oczywiscie brakuje tutja psychologii postaci, tej tajemnicy, itp. Ale od tego mamy ksiazki, a serial ma sie dobrze ogladac i to sie sprawdza. Drugiego odcinka jeszcze nie widzialem.

Serial bylby całkiem niezły, gdyby nie oczywiście typowo hollywoodzkie zagrywki, typu porozszarpywane ciała w obozie, przybite ciało do drzewa itd. Pytam: po co ktoś to zrobił i jaki to miało sens? Mało ma to wspólnego z książką niestety...

Serial bylby całkiem niezły, gdyby nie oczywiście typowo hollywoodzkie zagrywki, typu porozszarpywane ciała w obozie, przybite ciało do drzewa itd. Pytam: po co ktoś to zrobił i jaki to miało sens? Mało ma to wspólnego z książką niestety...

Pff, musisz się przyczepiać ? Serial o wiele lepszy od np. M Jak Miłość

Nazekanie to cecha wrodzona kazdego czlowieka :)

No sorry, ale fani ksiazek jednak maja prawo do przyczepienia sie do kilku faktow, ktorych jednak brak lub zostaly inaczej potraktowane. Jak juz mowilem: serial jest OK, ale do ksiazki brakuje tyle, co polskiej reprze do Hiszpanow (o pilce noznej mowie ; p)

nie mam niestety HBO :(Ja tylko czekam na serial Stargate universe

PS. czy to nie jest początek informacji na temat władcy pierścieni??

No sorry, ale fani ksiazek jednak maja prawo do przyczepienia sie do kilku faktow, ktorych jednak brak lub zostaly inaczej potraktowane. Jak juz mowilem: serial jest OK, ale do ksiazki brakuje tyle, co polskiej reprze do Hiszpanow (o pilce noznej mowie ; p)

NIE, nie maja. 4 ocy glosu nie maja :P. Nie no swiruje, ja tylko mowie ze ludzie lubia narzekać :D

nie mam niestety HBO

A internet masz? :)

Nie mam,ja używam przekazu

Nie mam,ja używam przekazu

A ja mozgu i co? :)

HBO(nie wiem czy w polsce) wypuściło nowy serial zwany Gra o Tron. Jest to serial ktorego akcja toczy sie w średniowieczu no i zawiera elementy fantazy. Zapowiada sie calkiem smakowicie. Mnie juz urzekl sam poczatek :D. A dokladnie intro :P. Jest wykonane naprawde apetycznie i OST z serialu tez jest naprawde przyjemne ;].

Zapraszam do ogladania ;]