Gra o Tron

A wyglada na 80. Siedzacy tryb zycia, pewnie i sporo jadla dziennie do jego brzuszka wpada, fajeczki tez pewi epali, bo patrzac na jego zdjecia, to mozna mylnie pomyslec, ze jest o 20 lat starszy.

Zycze wam, czyli wszystkim tym, ktorzy sa z ksiazka na biezaco, bo przeczytali ja w ostatnim czasie, aby Martin wydal kolejny tom w miare szybko, bo ja na Taniec czekalem kilka lat, przez co pozapominalem polowe watkow, ktore poruszone byly wczesniej, przez co musialbym cala sage czytac od nowa, by w pelni cieszyc sie Tancem. A mi sie nie chce, wiec nie wiem, kiedy bede w stanie ten Taniec ruszyc ;f.

cenie martina, ale jego saga jest strasznie nierowna, jeden tom znakomity, drugi kompletnie nieudany:)

czekajmy na nowego wiedzmina, ktorego zapowiedzial juz sapkowski

Sapkowskiemu chyba kaski zabraklo, bo Wiedzmin to dzielo kompletne, skonczone. Zmarlych nie powinno sie wykopywac, nigdy nie wiadomo, co z trumny moze wylezc, a saga dla mnie jest skonczona, teraz to bedzie na sile przeciagana, aby na fali popularnosci, ktora wywolala gra cd projektu, zarobic kilka groszy. To tak, jakby Frodo wrocil zza morza i jeszcze raz odbyl swoja podroz do Mordoru. Niepotrzebne to, ale co zrobic, skoro jego ostatnie ksiakzi to glownie klapy ;f.

niby skonczona, ale pewna nutka tajemniczosci na koncu Pani Jeziora była, wiec nie mowilbym od razu, ze to dzielo kompletne, tak naprawde malo wiemy o losie geralta i yen

I to bylo piekne, domysly, niedopowiedzenia. Idealne zakonczenie : P.

Chętnie odkupie całą sagę od kogoś.

Proszę o kontakt chętnych.

A takie pytanie do tematu. Czy jest to fajna książka? Znajomi cały czas gadają o tym i się zastanawiam czy tego nie przeczytać..

Up^

Tutaj masz odpowiedz:

zabawne jak twój temat zniknął gdzieś w niedużych czeluściach działu, bo saga jest bardziej kojarzona z użytym przez HBO tytułem, niż właściwą nazwą serii :P

podłączam się do pytania i prośby gościa powyżej - chętnie odkupię całą sagę od kogoś, jeżeli posiada na sprzedaż. Chętnych zapraszam do podsyłania mi PW.

mod_ico.png
To nie jest zabawne, a smutne. :( - Dzz'

Martin powinien o tym wiedzieć i sądzę, że o tym wiedział zezwalając na taki tytuł (jeśli w ogóle miał coś do powiedzenia).

Moim zdaniem jeśli mogę się podłączyć do tematu ,jakby nie ten serial który jest bardzo okrojony to książka by umarła śmiercią tragiczną ponieważ jest warta wydania kasy i zerwania pare nocek na przeczytanie:)

Nie widzę działu "Książki" a to powinno być tam.

Więc byłam kiedyś w Empiku i kupiłam "Grę O Tron". A patrze na wiki i ten tom ma sporo lat, to czemu był w Top10?

A jego kontynuacje nie?