Gra o złodzieju

To Ty sam nie wiesz o jaką grę Ci chodzi... "Grę gdzie włamujemy się do budynków, kradniemy cenniejsze rzeczy, uciekamy unikając wykrycia. I sprzedajemy.Taki złodziej jak w prawdziwym życiu." - Przecież to jest OPIS "THIEF"a, a Ty piszesz jednocześnie, że nie o taką grę Ci chodzi i na jaką pomoc Ty liczysz? x_x Ewentualnie mogę polecić Skyrim ze ścieżką złodzieja, sam niedawno ją przeszedłem i jestem mile zaskoczony.

Wiem że opisałem Thiefa ale go nie chcę. Trudno zrozumieć?

W APB:Reloaded jest delikatny wątek złodziejski, tak jak w GTA, można tam napadać na sklepy kraść towar i potem ładować to do auta, a następnie zwiać tym autem do kryjówki, tak żeby policja (czyli gracze z przeciwnej frakcji) cie nie zauważyli, a jak zauważyli, to żeby nie złapali/zabili.

W grze niestety jest sporo cziterów, ale zawsze możesz spróbować zagrać.

W APB:Reloaded jest delikatny wątek złodziejski, tak jak w GTA, można tam napadać na sklepy kraść towar i potem ładować to do auta, a następnie zwiać tym autem do kryjówki, tak żeby policja (czyli gracze z przeciwnej frakcji) cie nie zauważyli, a jak zauważyli, to żeby nie złapali/zabili.W grze niestety jest sporo cziterów, ale zawsze możesz spróbować zagrać.

Już nie jest sporo cheaterów przez FairFight.

@Edit:Nawet populacja się zwiększyła od czasu sprzed wstawieniem FairFight.

Tylko że FairyFight nie sprawdza plików gry tylko wynik gracza , więc w cheatach wystarczy zmniejszyć ilość zabić z headshota albo wyłączyćaima a rezsta rzeczy włączona wallhack speedhack i tak dalej .

Więc odradzam grę chyba że sam będziesz cheatował , albo czekać aż gra będzie sprawdzała pliki .

Tylko że FairyFight nie sprawdza plików gry tylko wynik gracza , więc w cheatach wystarczy zmniejszyć ilość zabić z headshota albo wyłączyćaima a rezsta rzeczy włączona wallhack speedhack i tak dalej .Więc odradzam grę chyba że sam będziesz cheatował , albo czekać aż gra będzie sprawdzała pliki .

FairFight nie liczy tylko wynik gracza czyli kill i death.

Liczy też inne atrybuty(Pewnie nie widziałeś przykładu np. Battlefield).

A poza tym:W tej grze przecież nie można walić headshota,bo wszędzie zadajesz tyle samo dmg.

W Skyrima dużo się w złodzieja bawiłem, ale robienie tego samego i kradzież już i tak po skończonej grze bezwartościowego

łupu już opłacalne nie jest.

Bardziej mi chodziło o grę jak The Sting KG.

Pamiętam jak w 2002roku gdzieś zdobyłem demo tej gry. Byłem zachwycony..

Szkoda, że w dzisiejszych czasach takich gier nikt nie robi.. Nawet Remaku.

Szkoda. ;(

W Skyrima dużo się w złodzieja bawiłem

No to Morrowind i Oblivion. Skyrim to nie jedyna część serii. W dodatku, wg mnie, najgorsza.

Czy istnieje jakaś gra o byciu złodziejem, gdzie okrada się budynki, banki, unika strażników coś w stylu : Robbery Bob: Man of Steal na smartphona tylko, że z większymi rabunkami.

Grałem w :

GTA V - przeszedłem

PayDay 2 - Grałem na konsoli, ale mi się znudziło i sprzedałem.

Edit. Nie chcę Thief-a bo nie o to chodzi.