Gra o złodzieju

Czy istnieje jakaś gra o byciu złodziejem, gdzie okrada się budynki, banki, unika strażników coś w stylu : Robbery Bob: Man of Steal na smartphona tylko, że z większymi rabunkami.

Grałem w :

GTA V - przeszedłem

PayDay 2 - Grałem na konsoli, ale mi się znudziło i sprzedałem.

Edit. Nie chcę Thief-a bo nie o to chodzi.

Chcesz grę o byciu złodziejem, gdzie okrada się budynki, banki, unika strażników, ale nie chcesz Thief'a bo "nie o to chodzi" przy czym w Thiefie właśnie o to chodzi? :blink:

Dishonored za***ista gra.

Na siłe możesz pobawić się w skyrimie w złodzieja.

Assasins Creed / Inquisition

Nie chcesz gry o złodzieju. Chcesz gry o byciu gangsterem. Możesz spróbować Mafii, parodii GTA, czyli Saints Row. Jest jeszcze The Godfather The Game.

Obczaj Monaco: What's yours is mine.

Jest jeszcze Yakuza, ale to na PS3

Mafia 1 przypadnie do gustu na 100% :) gra epicka jak i zawarta w niej historia też epicka :)

była taka stara gra w cd-action czy podobnej gazecie jezu nie pamiętam tytułu ":D

O mam

The Sting! Kariera Gangstera

bf hardline napadasz z wielkim rozmachem ale to tylko 1 warunek spelniony.

Sleeping Dogs.

była taka stara gra w cd-action czy podobnej gazecie jezu nie pamiętam tytułu ":DO mamThe Sting! Kariera Gangstera

O taką grę chodzi.

Byciu złodziejem. Tyle że ja już ją mam. Thiefa nie chcę. Dishonored grałem, przeszedłem i nie jest o

złodziejskim fachu.

Grę gdzie włamujemy się do budynków, kradniemy cenniejsze rzeczy, uciekamy unikając wykrycia. I sprzedajemy.

Taki złodziej jak w prawdziwym życiu.

Watch dogs - gra podobna do gta i w pewnym sesnie jestesmy złodziejem tylko że danych (hakerstwo)

Payday ,Payday2

Payday ,Payday2

Autor wyraził sie jasno że payday mu się znudził.. czytanie ze zrozumieniem.

A żeby nie offtop to jeszcze polecam gre akcji jaką jest just cause

Real Theft Auto- wychodzisz na ulice i okradasz kogo, jak i gdzie popadnie...

Chyba nikt nie zna gry o którą mi chodzi...

Zostane przy The Sting Kariera Gangstera.

Temat do zamknięcia.

To Ty sam nie wiesz o jaką grę Ci chodzi... "Grę gdzie włamujemy się do budynków, kradniemy cenniejsze rzeczy, uciekamy unikając wykrycia. I sprzedajemy.

Taki złodziej jak w prawdziwym życiu." - Przecież to jest OPIS "THIEF"a, a Ty piszesz jednocześnie, że nie o taką grę Ci chodzi i na jaką pomoc Ty liczysz? x_x Ewentualnie mogę polecić Skyrim ze ścieżką złodzieja, sam niedawno ją przeszedłem i jestem mile zaskoczony.

na bank chodzi ci o Thiefa tylko że 1 część która była na prawde klimatyczna i czuło sie tam że kogoś okradamy

Morrowind - Tutaj jak się kradnie można sięzdrowo nameczyc :D

Gothic 1/2/3 - z nudów można sie pobawić ^^ szykuj sie na wpie*** jak zostaniesz zlapany :P

a jak na prawde ci zależy na dreszczyku emocji to mamy lato sezon złotych łańcuszków zakładaj buty do biegania i rwij złoto :P gwarantuje przypływ adrenaliny delikatne wzbogacenie się bodź eventualnie jak cie złapią ostry wpi**** na komendzie 24-48h na dołku w tym 3 posiłki dziennie :D 1.5 roku na 3 w zawiasach i 1000 zł + grzywnej :P