Gra od nowa x12 Exp

Poszukuję osób chętnych do gry od nowa przy wykorzystaniu expa x12 lub chętnej osoby która pomoże mi w rushu przez class questy (jakoś bym się odwdzięczył) :)

Gram w tygodniu po 15. Posiadam pre-ordera na nowy expansion i aktywną subskrybcję, nie posiadam żadnej postaci na 55 Serwer najlepiej EU PvP, ale PvE też nie pogardzę.

Jaki exp x12? Jest jakiś event czy coś?

Z nowym dodatkiem zwiększony zostanie 12krotnie exp dla subskrybentów

Ok, od kiedy i czy muszę kupić dodatek?

Jak kupisz pre-order dodatku i masz subskrybcję to od razu dostajesz x12 exp z class questow, jeden quest daje 1-2 lvle, nie trzeba robić nic pobocznego tylko lecisz ze story i wbijasz szybko 55.

Tu możesz sobie poczytać http://www.swtor.com/shadow-of-revan

Hmmmm fajne to z tym expem, ile by mi wyszła subskrybcja i dodatek, ile euro? Mógłbyś mi to sprawdzić? Teraz jestem na telefonie.

Ok juz sprawdziłem, 27euro z centami.

W euro musisz sobie przeliczyć bo wyświetla mi w zł, pre-order 72 zł + sub 30 dni za 30 zł. Czyli pewnie ok 25 euro.

Jeżeli ktoś będzie potrzebował pomocy to zapraszam na server Red Eclipse. Chętnie odpowiem na pytania dotyczące gry i jej zawartości oraz również jestem chętny co do wspólnej gry na altach. Piszcie do Iswan na Red Eclipse.

Jeżeli ktoś będzie potrzebował pomocy to zapraszam na server Red Eclipse. Chętnie odpowiem na pytania dotyczące gry i jej zawartości oraz również jestem chętny co do wspólnej gry na altach. Piszcie do Iswan na Red Eclipse.

Tylko która frakcja :)

Oczywiście, że Imperium ^^ Z mojego doświadczenia wynika, że ludzie po stronie imperium są bardziej życzliwi. Tam też mam swojego Maina i reszte altów.

A gdzie wy widzicie premium za 30 zł? Dobra mam xD

Poszukuję osób chętnych do gry od nowa przy wykorzystaniu expa x12 lub chętnej osoby która pomoże mi w rushu przez class questy (jakoś bym się odwdzięczył) :)

Gram w tygodniu po 15. Posiadam pre-ordera na nowy expansion i aktywną subskrybcję, nie posiadam żadnej postaci na 55 Serwer najlepiej EU PvP, ale PvE też nie pogardzę.