Witam wszystkich. Po małej przerwie postanowiłem wrócić do Neverwintera ale jak każdy wie gra w pojedynkę jest nudna... Tak więc szukam 4 graczy którzy mają zamiar dobrnąć do Endgame oraz z którymi będę mógł stworzyć porządną gildię Start planuje na dzisiejszy wieczór (18-19 godzina). Jeśli ktoś jest chętny niech pisze w temacie lub na moje gg Mile widziany sprawny mikrofon aby można było pogadać na jakimś Tsie czy cośtakiego:D
Gra od nowa
ja moge grac ale teraz ;P
Ja także mogę zagrać wczoraj pobrałem akurat Neverwinter... No to już jest nas 3 Podaj jakiegoś tss i może wszyscy zaczynajmy o 12 albo cos ?
Tsa proponuje naszego forumowego jeśli będzie nas 5 to tak jak wspomniales o 12 mozemy zaczynac
A to podaj tego Ts ... albo na Pw
Piszę się i jakie ip tego ts'a?
178.217.187.112:8474 pass : mmorpg
ale na który pokój wchodzimy ? bo nie widze Neverwinter
Zgadamy się co do tego , pewnie na któryś z tych pustych
No to napisz na którym... Aby każdy wiedział
Ok , Ogólne granie pokój 3
@Edit
Prosze aby chętni wbili na tsa o 12 i zaczynamy Jeśli ktoś ma już zrobioną postać niech poda nick , przydało by się ogarnąc całe pt (tank , heal i dpsy). Reszte obgadamy na tsie
Ja również bym dołączył. Jest jeszcze szansa ?
Tak dawaj na Ts
Darksbane - lucznik lvl 5
Zapraszamy na tsa
lol ts forumowy macie na portalu po prawej stronie dwa kliki i już jesteście połączeni (wymagana instalacja TS3)
Al Patchino
Mag, piszę się
Witam wszystkich. Po małej przerwie postanowiłem wrócić do Neverwintera ale jak każdy wie gra w pojedynkę jest nudna... Tak więc szukam 4 graczy którzy mają zamiar dobrnąć do Endgame oraz z którymi będę mógł stworzyć porządną gildię Start planuje na dzisiejszy wieczór (18-19 godzina). Jeśli ktoś jest chętny niech pisze w temacie lub na moje gg Mile widziany sprawny mikrofon aby można było pogadać na jakimś Tsie czy cośtakiego:D