Gra od zera

Siemka, szukam ludzi którzy są chętni do popykania od zera w Tere albo w Aiona. Pisać w temacie i odpowiadać w ankiecie.

Tera free to play, Aion od 1 lvl zeby cos zrobić juz musi byc premium jakieś, nawet privow nie mozna wysylac bez tego premium i w ogole Aion slaby w porownaniu do Tery

@Reekuu piszesz brednie, nie trzeba mieć żadnego "premium" ( i to nie nazywa się premium a gold pack ) od pierwszego lvl ale od około 45, przez ten czas spokojnie można sobie poradzić bez niego, a Aion niszczy Tere end gamem pod każdy względem dlatego ja polecam Aiona.

Tera free to play, Aion od 1 lvl zeby cos zrobić juz musi byc premium jakieś, nawet privow nie mozna wysylac bez tego premium i w ogole Aion slaby w porownaniu do Tery

Takiego bullshitu to ja dawno nie słyszałem, aion bije tere nie tylko pod względem endgamu, tylko wszystkiego. Ja osobiście czekam z znajomym na 4.0 który wchodzi 26 czerwca na amerykańskiego aiona.

Nie chce tutaj sporów która gra jest lepsza itp. Chce wiedzieć kto by grał.

Dobra temat można zamknąć.

Jak ktoś jest chętny do wspólnego popykania niech pisze priv albo gadu.

Siemka, szukam ludzi którzy są chętni do popykania od zera w Tere albo w Aiona. Pisać w temacie i odpowiadać w ankiecie.