Witam, jakiś tydzień temu zakupiłem battlechest'a. Szukam ludzi do wspólnej gry, nie nastawiam się na super szybki exp czy też męczenie od rana do nocy dungeon findera. Po wypróbowaniu kilku postaci ostaje przy assassination/subtlety(?) rogue i/lub warriorze prot/fury. Szukam kompanów z którymi mógłbym poznać świat gry, przemierzyć dungeony jak i wspólnie wybierać się na battlegroundy. Najlepiej gdyby to były osoby zaczynające od zera, ale również ochoczo dołączę do już istniejącej gildii na jakimś realmie(preferowane niewielkie grupy).
W WoW jestem nowym graczem - łyknąłem trochę zabawy na serwerach nieoficjalnych/pirackich jeszcze na WoTLK. Nie potrzebuję prowadzenia za rękę i tłumaczenia skilli, questów czy faktu, że skacze się spacją(chociaż zapewne nie obejdzie się bez rad i wskazówek co do maksymalizacji użyteczności na instanchach/pvp).
Interesuje mnie realm który nie będzie "miastem duchów" oraz nie będzie na nim odstraszających cen i ewentualnie równy stosunek liczbowy hordy do aliantów. Interesuje mnie chyba najbardziej strona aliantów lecz nie wykluczam drugiej strony(ot po prostu czysto estetycznie lepiej się czuję w Stormwind niż w Orgrimmarze).
Nastawienie w strone PvE z małą/dużą/ogromną nutką PvP - Jako, że z natury jestem graczem bardziej PvP pewnie w przyszłości nastawienie do PvE osłabnie, lecz na początku chce się skupić w większości na expieniu/odkyrwaniu/craftowaniu/łowieniu i gotowaniu ^^
Tak więc po tej długiej i pewnie nieskładnej ścianie tekstu prosiłbym o ewentualne propozycje wspólnej gry i/lub rady odnośnie jakiegoś realmu odpowiedniego do moich preferencji (mile widziane konstruktywne wypowiedzi z argumentami i przykładami).
Konto już mam zrobione oraz wykorzystany klucz z battlechesta (co chyba wyklucza Recruit A Friend)
Pozdrawiam