Siemka,
Szukam chętnych osób do wspólnej gry, po prostu spędzić miło swój wolny czas. Jeśli jest ktoś zainteresowany gra od zera(dopiero zaczynam) to pisać
Siemka,
Szukam chętnych osób do wspólnej gry, po prostu spędzić miło swój wolny czas. Jeśli jest ktoś zainteresowany gra od zera(dopiero zaczynam) to pisać
Siemka. Odezwij sie do mnie na pw.
witaj
Sam zacząłem dopiero grę jakieś 2 dni temu frakcja środkowa (nie pamiętam nazwy ) - nick : Blaku .
Obecnie 10lv, ale gram powoli, więc mnie dogonisz
Ja też zacząłem dość niedawno Ebonheart Pact .
Jak ktoś jest chętny PW.
Jestem chętny! Niedawno zacząłem więc mogę się dostosować, nie ma z tym problemu - jakiś kontakt na pw żeby się zgadać lub tutaj bo widzę, że nas troche jest xd
Także jestem chętny. Zaczynam od dzisiaj, więc jak ktoś by chciał to pw.
sam wczoraj zacząłem,także jeżeli macie jakieś miejsca to dajcie znać na PW albo w grze nick Rotvell
Ahh jak ja wam zazdroszczę pamiętam jak rok temu z ogniem w oczach odpalałem ESO płomień ciut przygasł, ale wciąż gram. Jeśli ktoś ma pytania odnośnie gry lub szuka gildii po stronie Ebonhearth Pact piszcie do mnie śmiało, a postaram się odpowiedzieć na każde wasze pytanie. Pozdrawiam.
Siemka,