Gra online która wciągnie!

Gatunek: Obojętnie. Jestem w stanie zagrać w wszystko. Pamiętam jak muliłem np. w BattleForge ale go zamknęli ;( (Czekam na reworka od fanów)
Sprzęt: i7-7700,GTX 960 2GB (byłoby 1060 6GB gdyby nie te je*ane Bitcoiny i ethreal czy jakoś tak... wszystko w góre -.-), 8 GB RAM
Cechy: Szukam gry która wciągnie. Hmmm Pogrywam w BDO ale jakoś mnie do niego nie ciągnie. Jak się przysse to potrafie 10 godzin spokojnie nolifić albo i dłużej non stop. Przy BDO przysiedze z godzinke dwie a potem się odechciewa bo meh,nie mam znajomych w co to grają a widzę że gra jest rozbudowana aż za dużo xD A do tego z tego co słyszałem trzeba ślęczeć sporo czasu na eq do PvP a dokładnie parę miesięcy...

Najlepiej gra żeby była rozbudowana ale nie na tyle żeby ślęczeć i ogarniać ją parę miesięcy (Black Desert Online - Samemu tej gry nie da się ogarnąc, tyle opcji że ja pie***le).

Miała jakąś Polską Społeczność (Gildie)

Myślę nad powrotem do Riders Of Icarus bo miło się grało ale monotonność zabiła tą grę. Jak tam stoi z updatami oraz botami?

Przypadły mi do gustu: Riders of Icarus 300h - Znudziła się poprzez brak updatów i wtedy monotonność na 35lv kiedy jeszcze grałem a teraz to chyba nie ma po co wracać.

DOTA 2 - ponad 2k godzin. Pogrywam z 1-3 mecze dziennie bo nuda i nie ma w co grać.

Metin 2 -dawne dzieję przed czasami totalnego p2w

Overwatch - ok 200h ale się znudziło.

Nie przypadły mi do gustu: TESO - Nie przypadło mi do gustu, ogólnie nudne.

H1Z1 Survival - ok. 600h. Grę miło wspominam a raczej kumpli z którymi się grało ale gra porzucona przez twórców bo wolą tym idiotycznym Battle Royal. Dużo bugów,hacków...

Zapraszam do Rohan Origin :) Gramy z dosyć sporą paczką Polaków, klimat jaki u nas panuje na wewnątrz gildii / na TSie to bajka :) Gra sama w sobie nastawiona na farmę itemów / pvp. Zapraszamy na TSa po wiecej szczegółów http://t10.gametris.com:8265

Tibia :D Rules :D

Gatunek: Obojętnie. Jestem w stanie zagrać w wszystko. Pamiętam jak muliłem np. w BattleForge ale go zamknęli ;( (Czekam na reworka od fanów)Sprzęt: i7-7700,GTX 960 2GB (byłoby 1060 6GB gdyby nie te je*ane Bitcoiny i ethreal czy jakoś tak... wszystko w góre -.-), 8 GB RAMCechy: Szukam gry która wciągnie. Hmmm Pogrywam w BDO ale jakoś mnie do niego nie ciągnie. Jak się przysse to potrafie 10 godzin spokojnie nolifić albo i dłużej non stop. Przy BDO przysiedze z godzinke dwie a potem się odechciewa bo meh,nie mam znajomych w co to grają a widzę że gra jest rozbudowana aż za dużo xD A do tego z tego co słyszałem trzeba ślęczeć sporo czasu na eq do PvP a dokładnie parę miesięcy...

Najlepiej gra żeby była rozbudowana ale nie na tyle żeby ślęczeć i ogarniać ją parę miesięcy (Black Desert Online - Samemu tej gry nie da się ogarnąc, tyle opcji że ja pie***le).

Myślę nad powrotem do Riders Of Icarus bo miło się grało ale monotonność zabiła tą grę. Jak tam stoi z updatami oraz botami?

Przypadły mi do gustu: Riders of Icarus 300h - Znudziła się poprzez brak updatów i wtedy monotonność na 35lv kiedy jeszcze grałem a teraz to chyba nie ma po co wracać.

DOTA 2 - ponad 2k godzin. Pogrywam z 1-3 mecze dziennie bo nuda i nie ma w co grać.

Nie przypadły mi do gustu:  TESO - Nie przypadło mi do gustu, ogólnie nudne.

H1Z1 Survival - ok. 600h. Grę miło wspominam a raczej kumpli z którymi się grało ale gra porzucona przez twórców bo wolą tym idiotycznym Battle Royal. Dużo bugów,hacków...

Skoro grałes w metina to musiałes słyszeć o shaiya, gra nastawiona na farme a potem pvp, grałem wiele lat, obecnie wyszedł nowy priv bo z globala to został tylko US ale tez sie sypie.

Tutaj masz link http://www.shaiya-revelation.com/main/

Mnie wciągneła zwykła dungeonówka Adventure Quests 3d, wchodzisz sobie na 2h i ciupiesz moobki głownie w dungach albo expisz questujac na mapkach, gra jest ciagle w fazie beta i rozwijana ale w tym roku wychodzi z fazy beta a nasze wykoksane konta zostaną z tym co mają.

Do Riders of Icarus ma teraz wyjść jakiś dodatek ale nie wiem o nim nic zbytnio, musiałbys poczytac na oficjalnej stronie.

TERA online tez się zmieni w mechanice gry, do RIFT-a ma tez wyjsc patch.. wakacje pełne zmian :D

A najlepiej nie grac i wyjechać w góry podrywac piękne góralki :D xd

Gatunek: Obojętnie. Jestem w stanie zagrać w wszystko. Pamiętam jak muliłem np. w BattleForge ale go zamknęli ;( (Czekam na reworka od fanów)
Sprzęt: i7-7700,GTX 960 2GB (byłoby 1060 6GB gdyby nie te je*ane Bitcoiny i ethreal czy jakoś tak... wszystko w góre -.-), 8 GB RAM
Cechy: Szukam gry która wciągnie. Hmmm Pogrywam w BDO ale jakoś mnie do niego nie ciągnie. Jak się przysse to potrafie 10 godzin spokojnie nolifić albo i dłużej non stop. Przy BDO przysiedze z godzinke dwie a potem się odechciewa bo meh,nie mam znajomych w co to grają a widzę że gra jest rozbudowana aż za dużo xD A do tego z tego co słyszałem trzeba ślęczeć sporo czasu na eq do PvP a dokładnie parę miesięcy...

Nie przypadły mi do gustu: TESO - Nie przypadło mi do gustu, ogólnie nudne.