Gatunek: MMORPG 3d,2d F2P
Sprzęt: Laptop Asus R510J i5-4200H 2.8GHz, GTX 950m 2Gb, 8Gb Ram Win 10
Cechy: Witam was wszystkich drodzy mili gejmerowcy! Mam do was małe pytanie. Czy znajdzie się jakaś gra mmorpg która posiada system grind ale, musi spełniać owa kilka warunków:
-zdobywanie przedmiotów, ulepszeń i innych itemów poprzez solo/party bicie całej hordy mobów lecz nie mogą być w tej grze dungi i rajdy gdzie zdobędziemy lepsze itemy z party,
- gra nie musi opierać się na party, choć wolałbym taką solową grę w expieniu i grindowaniu,
- patrz na powyższe dwa podpunkty i dodaj że populacja musi być, aby handlować/rozmawiać/walczyć,
- nie szukam gry na chwile lecz na dłuższy okres czasu gdzie bez przeszkód jak nie będę grał "tydzień" to będę w plecy ca progressem wszystkiego
- gra moze być po angielsku jak i również po polsku!
-community również na poziomie oraz odpada model P2P, nad B2P mogę jeszcze coś rozważyć zależnie od tytułu/
Przypadły mi do gustu:
-WoW- najpierw glob przez 4 lata i trochę privy. Dużo do roboty ale jakoś wyskoczyła z moich dłoni na bardzo długie lata.
-Metin 2- jak wiadomo kiedyś top lista grania z ziomkami
-Warframe- fajne ale nie tego szukałem
- Nostale - grałem dość sporo parę dobrych lat do tyłu, znudziło się
- WoT, War Thunder- lubiłem sobie coś rozwalić ![:D :D]()
- HoS,LOL, Heartstone - uniwersa dobre ale na długo nie wciągło
- Paladins/Overwatch - z kumplem jeszcze pogrywam
- BF4 140 ranga wszystko odblokowane tylko z kumplem taktycznie gramy coś ;}
Nie przypadły mi do gustu:
- Tibia nie urzekło mnie
- Tera klimat nie ten
-Aion patrz wyżej
Z góry dziękuję za odpowiedzi, a jeśli administracja widzi jakies podobieństwo do moich oczekiwań w stosunku do gry jaką szukam z podobnym tematem na forum, byłbym wdzięczny za jakiś odnośnik bo osobiście nic nie znalazłem ;*