Szukamy gry po polsku jakiejs fejnej 3d. Mile widziana byla by mozliwosc pozniejszego sprzedania konta choc nie koniecznie . Zna ktos coc takiego???
GRA po polsku
Metin2 albo MU online
a można potem w nich sprzedać konto??
PS. Tylko tyle???
prócz Metin 2 nie znam zdanej polskiej gry w 3d
jeśli chodzi o MU online nie jest polska gra lecz można ściągnąć łatkę polonizująca.
a jeśli chodzi o sprzedasz kont jest to nie legalne :-P
ale jeśli sie uprzesz możesz sprzedać.
Darmowa czy bez abonamentu, a moze byc pudelko do kupna czy musi to byc free lub pirat ?
Po polsku sa Hellgate: London i Guild Wars ale trzeba wydac na pudelko, a jak chcesz robic kase na drobne wydatki to jednak najlepszy jest WoW.
ej no ale nie podawajcie nazw tylko strony
Ja polecam Hmm.. Metin 2 :-P :-P Albo Mu Online fajna gra D: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
polecam najbardziej Metin2 dlugo juz w to gram i mi sie jeszcze nie zmudzila a Mu Online jest taka sobie ale tez polecam
ja polecam polski serv MU Online Dark Stars naprawde polecam sami polacy i szybki exp chociarz troche szybko sie nudzi :-(
margonem.pl
co ciekawe wciąga. Dobry system śmierci, questy, dużo graczy.
MMORPG 3d po polsku to raczej tylko priv serwy, polecam gierke Mu Online stara ale nadal doskonała, świetna grywalność.
Ja polecam metin 2 fajna gierka :mrgreen:
niech mi ktoś pomoże chciałbym zagraćw knight onilne lub w MU onine ale ne moge sie zarejestrować niech mi ktoś pomoże Pis
niech mi ktoś pomoże chciałbym zagraćw knight onilne lub w MU onine ale ne moge sie zarejestrować niech mi ktoś pomoże Pis
Znaczy co? Nie potrafisz sie zarejestrowac bo nie znasz angielskiego? Czy jakis blad ci wyskakuje?
MU online
A od kiedy MU jest Polską grą językową?
Jest nakładka spolszczająca do MU , tylko nie wiem po co to komu jak ta gra jest prosta jak budowa cepa bojowego
prosta gra dla prostych ludzi, pewnie dzięki spolszczonemu menu co niektórzy odkryją nowe możliwości gry..
//Albo dajecie na temat albo lecą warny - kolejny raz ostrzegam, że offtopowanie nie popłaca... - RmK
co do strony metina2 na głównej stronie jest gdzies z boku dział metina i tam jest stronka napisana ^^ a mu ma malo spellow i jest nudny nawet na dsie
Oczywiście Metin 2, ale równie dobrze mógłbyś grać w gry, które łatwo zrozumieć, ale jeśli chcesz mieć grę koniecznie po Polsku, to nie ma sprawy... Żadnej innej w każdym razie nie znalazłem.
Szukamy gry po polsku jakiejs fejnej 3d. Mile widziana byla by mozliwosc pozniejszego sprzedania konta choc nie koniecznie . Zna ktos coc takiego???