Proszę przenieść do poprawnego działu, bo na pewno zły wybrałem :[
Szukam gry jak w temacie, ale żeby rzeczywiście różniła się od tych i była lepsza, no co mam opisywać... Sami wiecie o co chodzi :] Słyszałem, że jakaś ma wyjść teraz czy cuś...
Szukam gry jak w temacie, ale żeby rzeczywiście różniła się od tych i była lepsza, no co mam opisywać... Sami wiecie o co chodzi :] Słyszałem, że jakaś ma wyjść teraz czy cuś...
Jeżeli chodzi o singleplayer to polecam State Of Decay'e a z mmo to chyba narazie nic dobrego nie ma.
Jeżeli chodzi o singleplayer to polecam State Of Decay'e a z mmo to chyba narazie nic dobrego nie ma.
no powiem Ci że fajna gierka :]
Gierka pierwsza klasa. Sam gram na Breakdown i już mam 10 poziom scenariusza i muszę powiedzieć, że chwilami gra na prawdę Ciężka. Do tego jest permadeath ponieważ nie ma funkcji ręcznego zapisu.( No chyba, że kopia plików. Ale to dla cipek ). A ciekawostką taką jest to mianowicie iż kiedy nie grasz to wszystko dalej się kręci u Ciebie w grze. Ludzie zbierają zapasy, giną bądź znajdują amunicję
Project Zomboid. Żadnego 3D, pierdół, widok izometryczny. Jak spróbujesz, to zobaczysz, że to już powoli przestaje być gra a symulacja apokalipsy.
Czekaj na H1Z1.
Chwilowo DayZ to najlepsza gra pod względem survivalu lecz potwornie zabugowana.
Może Dont Starve ci podejdzie. Nie jest tak podobna do tych, ale jest tam survival.