Gra podobna do Guild Wars 2

Sprzęt: AMD Athlon X2 250 Processor 3.00GHx RAM 4GB Karta graficzna Nvidia 1GB

Cechy: Tak jak w temacie poszukuje gry podobnej do gry Guild Wars 2. Nie chce aby byla platna ale zeby miala spore pole do popisu czyli ulepszanie itemkow i craftowanie roznych rzeczy.

Przypadły mi do gustu:

Vindictus - Te dungeony...

Allods online - Nie lubie questow :)

Cabal - Jak wyzej

Nie przypadły mi do gustu:

Metin2

Zaakceptuje bo dobry temat dla tych ,którzy nie mają na GW 2 lub po prostu im nie zadziała.

Aion? Eligum? Tera?(płatna) - gry podobne do tych co wymieniłeś.

Panie operatorze a czemu mój temat nie został zaakceptowany mimo iż był wiele dłuższy jak i lepiej opisany. Jak i zapewne bardziej sensowny niż owy.

warn_ico.png
Podaj mi link to rozpatrzę temat. Mimo wszystko to złe miejsce na tego typu posty. Takie prośby na PW. Offtop. - crracked

jak wydasz troche to DDo albo LOTRO obie sa dobre a DDO ma mocne nastawenie na fabule i interakcje w dungach puzzle zagadki sekrety itp

Tak jak wyżej, LOTRO i Tera. Lecz Aion nie za bardzo...

WoW (Priv np.)

9 Dragons

Dekron

Aion

Kal Online

Karos

Rohan

Wystarczy?

Moze RaiderZ ;)

Gulid Wars 1 może spróbuj. Słyszałem, że podobne

Znalazłem jeszcze jedną

R.O.D.E :ph34r:

Panowie 9 Dragons, Dekaron, RaiderZ, Kal, Karos, R.O.D.E. , Rohan, Aion, Eligum za strzelanie w ciemno powinienem walić ostrzeżenia bo te gry z GW 2 łączy tylko tyle ,że to MMO i klimat fantasty. To są zwykłe grindowniki charakteryzmujące się niczym specjalnym. Jeżeli coś bardziej podchodzącego pod GW 2 to tak jak ktoś tutaj podawał: Dungeons & Dragons Online, LOTRO, Ever Quest 1 i 2 i może Tera Online.

Jeśli się jednak się skusisz na p2p to proponuję Rifta z takiego względu ,że tam również są dynamiczne eventy ,podobne do tych z gw2(tzw. rifty)

Ja polecam tak jak niektorzy DDO. Mozna kupowac rzeczy z IS nawet bez placenia (choc to troche czasu zajmie, ale i tak dobrze ze mozna :D). Mnie ta gra wciagnela moze dlatego ze jest oparta na systemie dungeons and dragons, ale tak czy siak jest w miare duzo klas i ras (chociaz niektore trzeba kupic w IS), duzo atutow, dobry balans klas (wedlug mnie), Jedyne co bym zmienil to bym dodal jakies PvP typu WvWvW i byloby git :D

Fakt, minusem DDO to praktyczny brak PVP. Jest jedna arena, jednak PVP nie daje żadnych korzyści. Jednak ja gram w DDO 3 lata i jakoś mnie to nie boli bo zadania są tam w porównaniem do większości MMO bardzo rozbudowane jak i system rozwoju postaci.

Zobacze ten DDO. Ktos sie pisze aby ze mna zagrac? :D

Lista uzytkownikow ktorzy chca ze mna grac:

-crracked(Enaryss)

-

-

-

-

-

Ja gram ,a więc wal do mnie z pytaniami. Serwer Cannith, nick Enaryss. To nie miejsce do zbierania ekipy Lisiu 006.

Wiem ale po prostu widzialem ze tutaj duzo osob zagladnelo i moze ktosby wszedl i sie zapisal :)

Tibia, chodzisz, bijesz level i potworki, jak w GW2

Sprzęt: AMD Athlon X2 250 Processor 3.00GHx RAM 4GB Karta graficzna Nvidia 1GB

Cechy: Tak jak w temacie poszukuje gry podobnej do gry Guild Wars 2. Nie chce aby byla platna ale zeby miala spore pole do popisu czyli ulepszanie itemkow i craftowanie roznych rzeczy.

Przypadły mi do gustu:

Vindictus - Te dungeony...

Allods online - Nie lubie questow :)

Cabal - Jak wyzej

Nie przypadły mi do gustu:

Metin2