Witam chce sobie zagrać w grę podobną do kozaków.Czyli tam jak są potyczki i bitwy to żeby był taki sam tryb albo coś w coś tym stylu.Kozacy grałem praktycznie każdą cześć tylko nie grałem kozacy powrót na wojne podobno jedna z najlepszych części.
Gra podobna do kozaków
Kozacy to była dość nietypowa gra, do pierwszej części jest niepodobne kompletnie nic, a tu drugiej tylko odrobinę (podkreślam - odrobinę) Imperial Glory oraz któryś z Total warów.
Jeśli chodzi o podobną grę do Kozaków to American Conquest. Co do Kozacy: Powrót na Wojnę to powinieneś zagrać. Według mnie to najlepsza część z całej serii. Późniejsze części są już daremne (zmieniono zbyt dużo elementów gry).
Ja proponuje zapytac Kozaka... on moze wiedziec cos w tej kwestii
hahaha normalnie boki zrywac freeq nie znasz tej gry to po co pieprzysz glupoty
ja popieram ligusa sprawdz sobie powrot na wojne sam w to gram i polecam ^^ to jest legenda;p
UP@ dzięki w końcu od powstania pierwszej części aż do teraz mam styczność z tą seria
. Zapomniałem jeszcze o jednej podobnej grze a mianowicie Alexander
bardzo przyjemna gierka:
http://www.gamershell.com/static/screenshots/7149/49401_full.jpg
hahaha normalnie boki zrywac freeq nie znasz tej gry to po co pieprzysz glupoty ja popieram ligusa sprawdz sobie powrot na wojne sam w to gram i polecam ^^ to jest legenda;p
Znam, gralem... nic nadzwyczajnego
I dalej mysle ze kozak moze wiedziec cos w tej kwestii
gralem we wszystkie czesci oprucz tej ostatniej ale jak dlamnie pierwsza czesc jest NAJ leprza i niema kozaka ;]
Witam chce sobie zagrać w grę podobną do kozaków.Czyli tam jak są potyczki i bitwy to żeby był taki sam tryb albo coś w coś tym stylu.Kozacy grałem praktycznie każdą cześć tylko nie grałem kozacy powrót na wojne podobno jedna z najlepszych części.