Gra podobna do life is strage

Witam co niedawno przeszłam całą grę Life is strage i ta gra mnie rozwaliła swoją fabułą muzyką akcją i grafiką (przyznaje rozpłakałam się przy tej grze nie raz) zwracam się czy jest gra podobna do niej odrazu mówie grałam już the walking dead 1/2 gra o tron nie zagram gdyż nie przepadam za serialem. Więc czekam na wasze propozycje :) z góry dziękuje :D:lol:

jeżeli nie grałaś, to reszta tworów telltale też daje radę. The Wolf Among Us to jedno, Tales of the Borderlands podobno równie dobre albo nawet lepsze, z tego co słyszałem.

Wolf i Tales pozycje obowiazkowe. Juz od innego wydawcy - Dreamfall Chapters, ostatni epizod dopiero w drodze.

Jezeli posiadasz konsole, to jeszcze Heavy Rain i Beyond Two Souls, exy na Playstation ;/

Fahrenheit Indigo Prophecy

Witam co niedawno przeszłam całą grę Life is strage i ta gra mnie rozwaliła swoją fabułą muzyką akcją i grafiką (przyznaje rozpłakałam się przy tej grze nie raz) zwracam się czy jest gra podobna do niej odrazu mówie grałam już the walking dead 1/2 gra o tron nie zagram gdyż nie przepadam za serialem. Więc czekam na wasze propozycje :) z góry dziękuje :D:lol: