Witam co niedawno przeszłam całą grę Life is strage i ta gra mnie rozwaliła swoją fabułą muzyką akcją i grafiką (przyznaje rozpłakałam się przy tej grze nie raz) zwracam się czy jest gra podobna do niej odrazu mówie grałam już the walking dead 1/2 gra o tron nie zagram gdyż nie przepadam za serialem. Więc czekam na wasze propozycje z góry dziękuje
Gra podobna do life is strage
jeżeli nie grałaś, to reszta tworów telltale też daje radę. The Wolf Among Us to jedno, Tales of the Borderlands podobno równie dobre albo nawet lepsze, z tego co słyszałem.
Wolf i Tales pozycje obowiazkowe. Juz od innego wydawcy - Dreamfall Chapters, ostatni epizod dopiero w drodze.
Jezeli posiadasz konsole, to jeszcze Heavy Rain i Beyond Two Souls, exy na Playstation ;/
Fahrenheit Indigo Prophecy
Witam co niedawno przeszłam całą grę Life is strage i ta gra mnie rozwaliła swoją fabułą muzyką akcją i grafiką (przyznaje rozpłakałam się przy tej grze nie raz) zwracam się czy jest gra podobna do niej odrazu mówie grałam już the walking dead 1/2 gra o tron nie zagram gdyż nie przepadam za serialem. Więc czekam na wasze propozycje z góry dziękuje