Witam, poszukuje gry podobnej do Super smash flash 2 tylko, że w trybie multiplayer.
Chyba pomyliłem działy :C jak coś proszę o przeniesienie ^^ ~~~~
Witam, poszukuje gry podobnej do Super smash flash 2 tylko, że w trybie multiplayer.
.. meh.. takiej raczej nie ma.. zależy o jaki multiplayer chodzi.. jeśli o jeden pc to się da w Super Smash Flash. .jeśli o neta to raczej nie ma takich gier... Polecam ściągnąć emulator Dolphin do gier Wii i GC i ściągnąć grę Super Smash Bros Brawl (smash flash jest na niej bazowany)... ma super grafę 3D i fajne postacie... aż dziwne, że mam prawie 18 lat a ciągle grywam w takie gierki typu mario kart albo smash bros.. ale w sumie to dzieciństwo całe, a gry do tej pory za***iste...
Wiadomo, ^^ ja też mały nie jestem a gram w takie gry Przeczytałem, że przed sierpniem wyjdzie Super smash flash 2 0.9b i będzie funkcja online. Na początku miało wyjść w Marcu a teraz przed sierpniem xd
up
Ja tam czekam na Super Smash Bros IV... na WII U... wychodzi w grudniu i będą custom movesety Zrobie sobie Linka z łączonymi movesetami moich ulubieńców... Albo Lucario, żeby miał skille jak Mewtwo w Melee... Bardziej polecałbym czekać na to niż na super smash flash 2... a jak się zastanawiasz nad konsolą to WII U i PS4 najlepsze jak na razie.. ale wolę WII U bo więcej gier, lepsze postacie no i tańsza o 500zł... (preemium pack + gra = 1200-1300 zł... a PS4 dalej koło 2000zł) poza tym teraz się takie hity na tą konsolę szykują... Mario Kart 8 i SSBIVf for wii U chociażby... i są też fajne doroślejsze gry typu Assassin's Creed czy CoD... i ZombiU, które moim zdaniem jest jedyną grą w swoim rodzaju... i do tego masz tableta z konmsolą za free, na którym też se pograsz nawet i bez konsoli <333
ssf2 będzie za darmo i na kompa i jak mi sie nie nie podoba ssb4 (wale skrótami xD) ale nie mam pewności czy na pewno wyjdzie moja gra... ale zobaczymy
skoro Ci się ssb4 nie podoba to ssf2 też raczej nie powinno.. jakoś dziwnie to trochę wygląda ale ok, o gustach się nie dyskutuje.. tak czy inaczej polecam konsolkę
Najlepiej się gra na konsoli.. PC to taki drugorzędny sprzęt raczej tylko do MMORPG
miałem kiedyś te emulatory : dolphin i jakiś tam ps2 ;x grałem w gry dragon ball i chyba zobaczę jednak jakieś gry podobne xd
up Może jednak ktoś zna taką gre? ;c
Wchodzi teraz nowa gra podobna do super smash flash/super smash brothers.
Nazywa się Brawlhalla więc wystarczy poczekać.
A tak to tylko little fighter od części 2 do 4 mi się kojarzą.
A tak bym zagrał w jakąś taką gre. :/