Gra podobna do Tibi,Zna ktos taka?

Drodzy koledzy i koleżnki....Mam pytanko ...znacie moze gre podobna do Tibi tylko na single player nie online...chce sobie pograc troszke i nie przejmowac sie tym ze mi znowu pradu braknie i strace leveli itp.... Jesli znacie jakas gre tego typu to piszcie prosze na forum lub piszce na nr gg 8977866

Raczej nic podobnego do tibii na single player nie znajdziesz. Natomiast jeżeli zależy Ci na zdobywaniu poziomów, umiejętności, rozwiązywaniu questów itp musisz szukać wśród gier crpg np. Ghotic, Diablo, Baldurs Gate, Neverwinter Nights lub ostatnio bardzo popularna polska produkcja - The Witcher

wiesz dokladnie chodzi mi o takie gierki :) Poziom potworki skile nowe bronie itp ...... W diablo gralem z 5 lat <1 i w 2> :) Teraz przyszla pora na cos innego...dlatego szukam nowych gierek tego typu ...dzieki za propozycje sprawdze napewno ....Pozdro

Owszem jest taka gra, jest to... Tibia. Można zrobić prywatny serwer i grać na single player ;) Jeżeli cię to interesuje to mi na priv napisz ci wszystko wytłumaczę ;-) :mrgreen:

Ludzie opanujcie się!! Rynek cRPG nie jest aż tak ubogi, żeby samemu sobie zakładać ots na potrzeby gry single player ... Jedyną zaletą tibi jest to, że jest to gra rozgrywana z setkami ludzi na raz dlatego uważam, że nie ma sensu grać w Tibie samemu na "singlu" -.-'

A ja chce sobie zagrac na single...Kazdy ma swoje zachcianki ....

Jedyną zaletą tibi jest to, że jest to gra rozgrywana z setkami ludzi na raz dlatego uważam, że nie ma sensu grać w Tibie samemu na "singlu" -.-'

Miałeś na myśli bandę rozwydrzonych dzieciaków, którzy dostali internet? Kiedyś ta gra miała klimat - a interakcja z otoczeniem, tajemnice i zadania są naprawdę fajne. Też bym sobie pograł w Tibię single-player :)

z nobami dawalem sobie rade ,ale jesli grasz miesiac ustukasz 2 poziomy a potem 2 razy w ciagu dnia zabraknie pradu bo jest awaria i co ...i to ze 1 miech gry na darmo tak jak bys nie gral ........ 2 lev w plecy i jeszcze cos z itemkow..... Dlatego chce pograc sobie na single tam nie bylo by tego typu problemow...... Byla by opcia Save lub cos w tym stylu :) Jesli znacie cos podobnego do tibi tylko na single to prozba napiszcie ..napewno sprawdze...

Proponuję w takim razie zamontować jakiś zestaw podtrzymujący pracę komputera po zaniku prądu.

@up

hehehe i może jeszcze bezpośrednie połączenie światłowodem z serwerami Cipsoftu aby wyeliminować lagi i zapewnić komfort w expowaniu :mrgreen:

urzadzenia ktore maja za zadanie zapewnic napiecie po jego zaniku w sieci nie zdaja testu...dlaczego dlatego ze w mojm przypadku to zieby z S..... czesto neta odlanczaja ...remonty itp... a oni mi nic na to nie poradza.... Tak uslyszalem kiedys jak sie wkur.....

single player mozesz se pograc na swoim wlasnym prywatnym serverze tzw. "ots"

Hmm dużej frajdy z tego nie bedziesz mial.

Podobna gra do tibi

Zezenia "haha" moim zdaniem to podróba tibi

ja proponuje dofusa nie jest to gra dla single player ale jak cie prądu braknie to nic nie stracisz . Innymi graczami sie nie musisz przejmowac ale mi sie wydaje że lepiej grac z kimś.

Po co grać sigle jak lepiej jest grać multi.

Samemu to jest naprawdę nudno.Jak sie kiedyś zagrałem na prywatnym serwie w Conquera to myślałem że zaraz zasne.Pusto cicho i niema co robić tylko expić.I co to za frajda z gier.Żadna.A jak ci często brakuje neta odłączają to poszukaj takiej gry w której po odłączeniu nic się nie traci.Taka moja mała propozycja :)

do tibii...bosz... mam nadzieje ze chodzi ci o cRPG a nie takie COS jakwspomniane mmo. wiec tak, moge polecic:

Dungon Siege 1 i 2 a gdy znudzi Ci sie single, ugosci cie rozbudowany tryb multi

Bards Tale- oryginalna gierka, w ktorej wcielasz sie w barda

i oczywiscie Wiedzmin.

Drodzy koledzy i koleżnki....Mam pytanko ...znacie moze gre podobna do Tibi tylko na single player nie online...chce sobie pograc troszke i nie przejmowac sie tym ze mi znowu pradu braknie i strace leveli itp.... Jesli znacie jakas gre tego typu to piszcie prosze na forum lub piszce na nr gg 8977866