Gra podobna do VIdictusa

Witam.

Czy istnieje gra bardzo podobna do Vindictusa pod kątem mechaniki walki ? Znajomy ostatnio polecił mi BD ale pograłem chwile i to nie jest to. Grałem też w EoS, B&S ale to też Vindictusem nie ma za wiele wspólnego. Ogólnie gram w nevewinter od OBT ale do tej gry też jakoś nie mogę zamiennika znaleźć. Z góry dziękuję za pomoc.

Niestety nie ma. Ani black desert, ani c9 nawet koło vindictusa nie stało.

Nie zgodzę się częściowo z przedmówcą, C9 oczywiście jest grą inną ale nie można powiedzieć że nie stało nawet obok Vindictusa. C9 jest chyba najbardziej do niego podobny ze wszystkich gier tego typu. Możesz ewentualnie sprawdzić Warframe.

Niestety nie ma. Ani black desert, ani c9 nawet koło vindictusa nie stało.

Jedynie C9 jest zblizony, ewentualnie Dragon Nest lub Kritika online SEA. Akurat C9 miazdzy wszystkie gry non target i dungeonowki jesli chodzi o PVP. Zadna gra na rynku sie do niego nawet nie zblizyla. Nawet Black Desert ktory jest robiony na tym samym silniku co C9. Zas Vindictus ma najlepsze PVE w grach tego typu.

ooo no nieźle, 10 s pierwszego lepszego filmiku z C9 i już mi się podoba walka, dzięki wielkie.

ooo no nieźle, 10 s pierwszego lepszego filmiku z C9 i już mi się podoba walka, dzięki wielkie.

Loozik. Ja od czasu do czasu wbijam do C9 aby sobie powalczyc na arenkach :) Polecam dobic ten 57lv i sie bawic na pvp.

Odkąd gram w neverwintera bardzo mało siedze na pvp, bo akurat tam pvp leży i kwiczy od 3 lat. Może będzie miła odmiana w końcu .

Witam.

Czy istnieje gra bardzo podobna do Vindictusa pod kątem mechaniki walki ? Znajomy ostatnio polecił mi BD ale pograłem chwile i to nie jest to. Grałem też w EoS, B&S ale to też Vindictusem nie ma za wiele wspólnego. Ogólnie gram w nevewinter od OBT ale do tej gry też jakoś nie mogę zamiennika znaleźć. Z góry dziękuję za pomoc.