Gra przegladarkowa

Siemka. Poszukuje gry via www, w ktora mozna sobie popykac jak na przyklad na cos w grze czekamy jakis resp bossa, szukanie raidu, czekanie na mecz w lola wiecie o co mi chodzi. PO prostu od czasu do czasu pograc. Piszcie wszelkie propozycje. Nie mam jakichs duzych wymagan. Z gory dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam.

Nie jest to via WWW, ale OSU! działa całkiem nieźle o ile masz wystarczająco długie kolejki :P

Ja spędziłem kilka lat w Ogame. Początkowo może się wydawać, że co chwile trzeba coś zbudować nowego albo explorować, ale tylko z początku gdy budynki budują się w 10-20 minut. Potem trwa to o wiele dłużej i o ile grasz górnikiem to wystarczy wejść do gry 1-3 razy dziennie :D

Therian Saga / Pride of Taern ;)

Pogromcy

STRASZNE P2W, ale z dobrą gildią można sobie zdobyć legendarne eq.
Dostępna w sklep play, a strona www to mrush.pl

http://stormthrone.r2games.com polrcam całkiem przyjemna gra ja siedze na serwie 62 gildia NocniSzlifierze

Shakes&Fidget
Hero Zero
Operation X
Cookie clicker

margonem duel

Shakes and fidget chyba najlepsza z gier przeglądarkowych "na chwilę".

Siemka. Poszukuje gry via www, w ktora mozna sobie popykac jak na przyklad na cos w grze czekamy jakis resp bossa, szukanie raidu, czekanie na mecz w lola wiecie o co mi chodzi. PO prostu od czasu do czasu pograc. Piszcie wszelkie propozycje. Nie mam jakichs duzych wymagan. Z gory dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam.