Witam. Szukam gry przygodowej która posiada tryb kooperacji (Najlepiej żeby dało się przejść całą kampanie we 2). Grałem chyba tylko w Trine'a 1 i 2 z takich gier. Czekam na wasze propozycje.
Gra przygodowa - COOP
szczerze ci powiem że w Borderlands 2 będziecie mieć dużo ale to dużo zabawy w co-op sam w tej chwili gram ze znajomym i bardzo miło spędzamy czas przy tej grze. Może kiedyś byśmy zagrali we czwórkę ale wtedy to jest masakra na ekranie czysty armagedon Możecie jeszcze obadać Two Worlds 2
szczerze ci powiem że w Borderlands 2 będziecie mieć dużo ale to dużo zabawy w co-op sam w tej chwili gram ze znajomym i bardzo miło spędzamy czas przy tej grze. Może kiedyś byśmy zagrali we czwórkę ale wtedy to jest masakra na ekranie czysty armagedon Możecie jeszcze obadać Two Worlds 2
Wolałbym żeby to nie była "strzelanka" i żeby walka była ostatecznością, chociaż ten Two World wygląda bardzo fajnie.
Dla przykładu:
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=19624
PS: Wolałbym żeby była opcja LAN.
Portal 2, Dead Island To mi narazie tylko przychodzi do glowy.
Zobacz sobie Rayman Legends lub Rayman Origins a jak nie równie dobrze można się świetnie bawić przy serii LEGO. No ewentualnie jeszcze Portal 2.
Magicka jest świetna co co-opa, ale gra we dwóch jest zbyt łatwa, tj. im więcej graczy, tym większe wyzwanie. Poza tym dobrze mi się grało ze znajomym w starego Future Cop no i oczywiście LittleFighter 2 (teraz jest chyba nawet trójka).
Jeżeli szukasz czegoś jeszcze, to ściągaj emulator to SNESA z programem do grania po lanie (działało na zasadzie hamachi jak dobrze pamiętam), a gra do tego to Goal 3- brniecie po mistrzostwo, gdzie jeden stoi "na budzie" a drugi w ataku. Też fajna zabawa, zwłaszcza gdy gracz japońcami (czyli głownymi bohaterami) i trafiasz na takich germanów.
Yhym, a nie ma gier takich jak wspomniany u góry Brothers: A tale of Two Sons czy bodajże Rayman?
Rayman ;p Podobne do Trine.
Witam. Szukam gry przygodowej która posiada tryb kooperacji (Najlepiej żeby dało się przejść całą kampanie we 2). Grałem chyba tylko w Trine'a 1 i 2 z takich gier. Czekam na wasze propozycje.