Gra PS2

Witam. Piszę tu by was zapytać czy istnieje gra na ps2 typu Torchlight na PC. To znaczy względem graficznym (to jest najmniej ważne) ale również z otwartym światem, gdzie można swobodnie expić, jak i wykonywać różne Q.

Nie wymieniać gier typu Final Fantasy, ponieważ to ani trochę nie przypomina gry w stylu Torchlight. Wiem ponieważ mam Final Fantasy XII i nudzi mi się po 4 godzinach grania.

Dzięki za odpowiedź :) Papatki :D

Final Fantasy XII i nudzi mi się po 4 godzinach grania.

Ou.. to będzie ciężko znaleźć coś lepszego i podobnego...

Baldurs Gate dark Alliance

Bard's Tale

Summoner (dobry ale niedoceniony erpeg, ale trzymaj się z dala od drugiej części)

Większość (najlepszych) eRPeGów na PS2 cechował turowy system walki :-/

Ou.. to będzie ciężko znaleźć coś lepszego i podobnego...Baldurs Gate dark AllianceBard's TaleSummoner (dobry ale niedoceniony erpeg, ale trzymaj się z dala od drugiej części)Większość (najlepszych) eRPeGów na PS2 cechował turowy system walki :-/
Właśnie chodzi mi o taką Dungeonówkę jak Torchlight z PC :)

Ja polecam Shining force exa - niesamowicie przyjemne i do tego wymagające action rpg. Gameplay:

Może Shadow of the Colossus ci podpasuje.

Oficjalnie ogłaszam, iż kupiłem grę pt. "Baldur's Gate: Dark Alliance", a więc niniejszym muszę ogłosić, aby moderator zamknął ten jakże konkretny temat. Dziękuję dobranoc.

Ta gra ma opcje gry we dwoje na jednym ekranie także koniecznie kogoś znajdź do gry ;]

Witam. Piszę tu by was zapytać czy istnieje gra na ps2 typu Torchlight na PC. To znaczy względem graficznym (to jest najmniej ważne) ale również z otwartym światem, gdzie można swobodnie expić, jak i wykonywać różne Q.

Nie wymieniać gier typu Final Fantasy, ponieważ to ani trochę nie przypomina gry w stylu Torchlight. Wiem ponieważ mam Final Fantasy XII i nudzi mi się po 4 godzinach grania.

Dzięki za odpowiedź :) Papatki :D