Gra psp

Szukam gry rpg !! klimat fantasy Brak postaci magicznych bosowie Fajni Wielcy i trudni

trudność gry Duża gra w języku eng/pl NIe turowa Otwarty świat/pół-otwarty najlepiej jak by było tak żeby iść do nowego miasta i nowej mapy trzeba zrobić trudny quest/zabić bossa

może Final Fantasy? albo http://lmgtfy.com/?q...p rpg games&l=1

albo

http://www.ultima.pl/role_playing_rpg/s287_9/

Ja osobiście polecę Ci Monster Hunter, świetna gra z jednym miastem, dużą ilością craftu, i świetnymi przeciwnikami/bossami, nie jest też wcale łatwa, nie jest to typowe rpg, nie rozdaje się punktów statystyk ani skilli, a gra się w nią po prostu świetnie. Jeśli szukasz typowego rpga to najlepszym wyjściem wg mnie jest Dungeon Siege: Throne of Agony który ma wszystko co powinien mieć prawdziwy rpg.

hmm 2x up@ Final fantasy >turowe ;) twój post to tylko zbędny spam gdyż od tego jest ten dział żeby własnie takie tematy pisać i nie jest to zabronione a twój post chyba tak ?

po zatym grałem we wszystkie FInale na ps 1/psp po zatym jak by mi się chciało szukać gry w śpiszie "wszystkie rpg świata na psp" to bym nie tracił czasu na pisanie tematu

hmm 1x up@ grałem w Monster hunter :D nawet gram nadal :D trudne jest :D i fajne ;D takie lubię

Dungeon Siege: Throne of Agony sprawdzę to :)

Emmm...wolałbym abyś używał znaków interpunkcyjnych i jakoś sklejał te zdania, bo ledwo rozumiem o co chodzi. Poza tym, to nie był spam. A do tematu, to znam coś, co byś polubił. Tylko wyleciał mi tytuł, ale opiszę, to może ktoś poda ;). No więc dosyć podobne do MH, na początku mogliśmy wybrać broń startową (którą można zmierać): miecz 2h, miecz i tarcza, topór, młot, lanco-działo (coś takiego). Sam początek jest dosyć "epicki", bo walczymy z wielkim smokiem, po czym budzimy się w jakiejś świątyni, w której są latające kamienie, a te otwierają nam przejścia do innych map/wymiarów, straciliśmy całe eq i musimy zacząć od nowa zabijając gobliny. Mozna było jeszcze używać jakiejś magii. Więcej nie pamiętam, ale może po opisie znajdziesz tę grę. Wiem jeszcze, że to był sequel jakiegoś istniejącego tytułu.

Szukam gry rpg !! klimat fantasy Brak postaci magicznych bosowie Fajni Wielcy i trudni

trudność gry Duża gra w języku eng/pl NIe turowa Otwarty świat/pół-otwarty najlepiej jak by było tak żeby iść do nowego miasta i nowej mapy trzeba zrobić trudny quest/zabić bossa