Gra rpg

Czy ktoś może mi polecic gre rpg (na pc i nie przez neta) która jest po polsku i ze grasz tylko ty a nie z druzyna.

Cechy:

- Dobra grafa

- Gra jakas z 2010 lub 2011 roku

- Żeby ewentualnie można by było wbijać poziomy

Wejdź na www.gry-online.pl i poszukaj sobie. A tak odnośnie tematu, Arcania : A gothic tale.

Wejdź na www.gry-online.pl i poszukaj sobie. A tak odnośnie tematu, Arcania : A gothic tale.

A czy w tej grze sa jakies skille?

Gra na PC RPG bez neta ??? :o z czego co się orientuje to mało jest takich gier... Poprostu wejdz w google i poszukaj. ;)

Dragon Age, Dark Messiah of Might and Magic (nie jestem pewien w 100% czy jest wersja PL), Gothic 3 lub Arcania...

Risen, cała seria Gothic, Two Worlds, jak coś więcej przyjdzie mi do głowy, to dopisze. ;)

Dragon Age, Dark Messiah of Might and Magic (nie jestem pewien w 100% czy jest wersja PL), Gothic 3 lub Arcania...

Dragon Age,Dark messiah,Gothic 3 i Arcania mają polską wersje z tym ze dark ma napisy a dragon nie wiem dokładnie ale wiem że ma napisy, do gothica 3 i arcani są dubby bo ta sama firma w Polsce wydała.

Jednak ja polecam ci z własnego doświadczenia Two Worlds 2 zamiast Arcani bo jest o wiele wiele lepsza.

A co jest lepsze gothic 3 czy two worlds II i pod jakimi wzgledami?

dark messiah jest po angielsku

Na przykład pod tym względem:

Gothic3:

-otwarty świat

-genialny polski dubbing

-kiepska optymalizacja

-wolność wyboru

-wciąga

-dużo opcji

-różne opcje rozwoju postaci

TwoWorlds2:(niegrałem):

-Polska gra

-zamknięty świat

-Efektowna walka(!)

-Można grać w CO-OP

-Kox multi(ale ty nnie grasz w multi :

dark messiah jest po angielskuNa przykład pod tym względem:Gothic3:-otwarty świat-genialny polski dubbing-kiepska optymalizacja-wolność wyboru-wciąga-dużo opcji-różne opcje rozwoju postaciTwoWorlds2:(niegrałem):-Polska gra-zamknięty świat-Efektowna walka(!)-Można grać w CO-OP-Kox multi(ale ty nnie grasz w multi :

Gdzie ty w Two Worlds ma zamknięty świat, on jest w pełni otwarty, różni się od świata G3 tym ze zamiast run do miast masz teleportale w różnych miejscach świata w tym przy miastach oraz jest podzielony na 3 bądź 4 wyspy a nie na jeden wielki kontynent.

A w Two worlds II trzeba gre jakos rejestrowac zeby moc grać?

Kupujesz grasz, na multi rejestrujesz konto chyba.

A w Two worlds II trzeba gre jakos rejestrowac zeby moc grać?

Nie trzeba. Są generatory kluczy :)

P.S

A właśnie, jeszcze Wiedźmin :P

Hmm to są gry w jakie możesz ew. pograć:

-Gothic 3

-Gothic 4

-Wiedźmin (dobra gra)

-Elder Scrolls: Oblivion

-Risen(też niezła)

-Two Worlds 2 (chociaż taka średniacka...)

-Fallout New Vegas (nie grałem ale też w pewnym stopniu zalicza się do RPG)

-Sacred 2

-Mass Effect 2 (to samo co FO)

-Neverwinter nights 2 (nie grałem podobno gra średnia + niewiem czy gra się drużynowo ale chyba tak)

Jade Empire ! Niemal,że 28h rozrywki.. :)Walka z systemem targetowania, lub "nie targetowania". Unikalny system walk, umiejętności, ciekawa fabuła :)

Neverwinter Nights 2 jest drużynowa tak jak Dragon age który także ci polecam.

Czy ktoś może mi polecic gre rpg (na pc i nie przez neta) która jest po polsku i ze grasz tylko ty a nie z druzyna.

Cechy:

- Dobra grafa

- Gra jakas z 2010 lub 2011 roku

- Żeby ewentualnie można by było wbijać poziomy