SIema. problem jest taki, ze jak gram to gra czasem sie zawiesza tak ,ze musze robic alt+ctrl+del zeby ja wylaczyc i uruchomic na nowo co mnie wkurza i nie wiem jak sie z tym uporać.. ktos miał podobnie i naprawił to ?>
Gra sie często wiesza
Trochę nie precyzyjne pytanie. Powiedz najpierw jaka gra? Jakieś informacje o sprzęcie? I czy zawiesza Ci się każda gra.
UP, autor pisze przecież w temacie o Path of Exile.
Stery najnowsze?
Przeczyść kompa Ccleanerem.
Napisz bebechy kompa
^up
Gra to path of exile.
Zaktualizuj sterowniki karty graficznej.
kurde przed tym calym update z dodatkiem do 3 aktu gra śmigała
nowego kompa pol roku temu kupiłem a fps w party spadaja mi czasem to 5 ^^ nie wiem co jest grane...
moze to wina tego ze gram na 48 calach hm ??
co ty na telewizorze grasz? może spróbuj uruchomić na mniejszych detalach i zobacz jak ci śmiga, nie twierdzę że to wina sprzętu, ale czasami coś twórcy zrobią po jakimś update i są problemy, miałem podobnie jeszcze podczas bety, przed updatem ok, update problemy, po updacie znowu dobrze
Wydaje mi się, że jest to wina update gry. Pokombinuj z grafiką i jej sterownikami. Może też masz jakiegoś wirka, który pragnie zamulić łącze.
SIema. problem jest taki, ze jak gram to gra czasem sie zawiesza tak ,ze musze robic alt+ctrl+del zeby ja wylaczyc i uruchomic na nowo co mnie wkurza i nie wiem jak sie z tym uporać.. ktos miał podobnie i naprawił to ?>