Gra sie wylacza

Wszystko działa dobrze, do momentu kiedy mamy ekran ładowania się postaci - dochodzi do parunastu % i gra się automatycznie wyłącza. Jako przyczynę odrzucam LOLReplay - bo tego oprogramowania na komputerze niema, zrobiłem reinstall - to samo. Jakieś pomysły? Ta sytuacja wzięła się znikąd. Szukalem pomocy w internecie ale nic nie znalazlem :(

Wiem , że już to pisałem ale za nic w świecie nie mogę sobie pograć na laptopie , dlatego proszę o pomoc :C

Ja miałem tak na starym laptopie kiedy podczas ładowania bitwy przegrzewał się i gra się wyłączała automatycznie :P, wkurzająca sprawa

Ale nic tu sie nie przegrzewa :/ Po prostu zagrałem jakiś czas temu gierke , a od następnej tak się zaczęło dziać - samo z siebie :/

Napisz do supportu, wyślij logi i oni powinni coś poradzić.

Nie pojawia się żadne info od gry co do crasha? Wiem, mówiłeś że LoLReplaya nie posiadasz, ale może coś innego się gryzie z grą i dlatego się wysypuje (a sam crash jest łudząco podobny, co wiem z doświadczenia). A jak nie, to kontaktuj się z supportem, innego sposobu nie widzę.

A przypadkiem nie instalowałeś/aś jakiegoś update od naszego kochanego systemu windows ? Ja miałem podobny problem dwa razy raz przez update windowsa a raz bo przekombinowałem ze sterownikami od karty graficznej. Osobiście bym radził ci sprawdzić czy nie było nic aktualizowane jeśli tak to masz 2 wyjścia poczekać na kolejną aktualizację która będzie stabilna bądź przywracanie systemu do momentu sprzed aktualizacji. Jeśli to nie to sprawdź swoje sterowniki od grafiki jeśli są nowsze usuń stare wgraj nowe. Mam nadzieję że to pomoże.

Update wyłączony bo za długo się ściąga i wogóle , sterowniki nie były aktualizowane . :/

Jakieś inne pomysły?

a pliki systemowe masz pełne ? usuwałeś coś więcej ostatnio ?, może usuwając coś pozbyłeś się kilku potrzebnych bibliotek czy cos

Hmmm

Mój kolega miał podobny problem...Z updatował LoL'a i to mu pomogło ty też spróbuj a i pokaż loga o błędach :)

Spróbuj zaktualizować sterowniki do karty graficznej. Słyszałem też kiedyś o podobnym problemie w różnych wersjach językowych LoL'a. Tu też może być przyczyna, ale to mniej prawdopodobne.

Jak to zaktualizować jak tu jest jakiś zintegrowany intel :(

EDIT : Podpiąłem kabel od internetu do laptopa i dalej jest tak samo , czyli to chyba nie jest wina wifi... ;/

Wszystko działa dobrze, do momentu kiedy mamy ekran ładowania się postaci - dochodzi do parunastu % i gra się automatycznie wyłącza. Jako przyczynę odrzucam LOLReplay - bo tego oprogramowania na komputerze niema, zrobiłem reinstall - to samo. Jakieś pomysły? Ta sytuacja wzięła się znikąd. Szukalem pomocy w internecie ale nic nie znalazlem :(

Wiem , że już to pisałem ale za nic w świecie nie mogę sobie pograć na laptopie , dlatego proszę o pomoc :C