Gra singleplayer z dużym oraz rozbudowanym systemem ulepszeń

Z tego co oglądałem to koleś na let's playu strasznie patrzył co na co wymienić.Far Cry 3/4 przeszedłem, w bioshocku nie podoba mi się praktycznie wszystko (szczególnie klimat), daying light oraz dead island to kolejne gry o monotonnym zabijaniu zombie i wykonywaniu questów typu "idź zabij". W Torchlight się już nagrałem a diablo sprzedałem gdyż nie przypadło mi do gustu. Jeszcze jakieś ciekawe propozycje?

Wiesz, w FO:NV nie musisz nie wiadomo jak myśleć.Potwierdził to mój kolega który na 1 lvl poszedł robić DLC,i je skończył.Także nie musisz rozmyślać dużo nad doborem ekwipunku.A tak w sumie to gry w których można się dużo rozwijać wymagają trochę myślenia.Możesz też pograć w Starbounda,Terrarie czy inne indyki bo w nich dużo się ulepsza.A co do bioshocka to żałuj że nie chcesz zagrać,choćby w Infinite. Naprawdę warto się przełamać i spróbować. Ew.jak chcesz coś nie-singlowego to masz np.MOBY w których to masz multum postaci które ulepszasz itemami,punktami umiejętności itd.W HotSie masz dużo ulepszania, bo to zastępuje itemy.A że nawet w Wiedzminy nie chesz grać to wiesz. Patrząć na to co ma gra,omijając szerokim łukiem fabułe znudzisz się wtedy każdą grą,niezależnie od mechanik w niej zawartych.

W Bioshock Infinite grałem może 2 godziny i naprawdę nie przypadła mi do gustu. Wiedźminowi 2 poświęciłem również trochę czasu.

Nie mów czy się czymś znudzę czy nie. Nie ocenia się książki po okładce, tak samo jest z ludźmi. Po prostu próbujesz przypisać mi cechy o których istnieniu nie masz prawa wiedzieć.

Wiesz, w FO:NV nie musisz nie wiadomo jak myśleć.Potwierdził to mój kolega który na 1 lvl poszedł robić DLC,i je skończył.Także nie musisz rozmyślać dużo nad doborem ekwipunku.A tak w sumie to gry w których można się dużo rozwijać wymagają trochę myślenia.Możesz też pograć w Starbounda,Terrarie czy inne indyki bo w nich dużo się ulepsza.A co do bioshocka to żałuj że nie chcesz zagrać,choćby w Infinite. Naprawdę warto się przełamać i spróbować. Ew.jak chcesz coś nie-singlowego to masz np.MOBY w których to masz multum postaci które ulepszasz itemami,punktami umiejętności itd.W HotSie masz dużo ulepszania, bo to zastępuje itemy.A że nawet w Wiedzminy nie chesz grać to wiesz. Patrząć na to co ma gra,omijając szerokim łukiem fabułe znudzisz się wtedy każdą grą,niezależnie od mechanik w niej zawartych.
Seria Dead Rising? Tam dość kreatywnie podeszli do tworzenia akcesoriów do eksterminacji zombie

Jeśli chodzi o Dead Rising to również sprawdzę, ale dopiero po przejściu Dead Space'a 3 którego właśnie skończyłem ściągać.

Nie no.tak tylko spekulowałem.A co do Dead Rising to spróbuj bo jest tam mutlum dziwnych broni.

Jest! Właśnie sobie przypomniałem ten tytuł przechodząc go praktycznie ciągiem i również nadaje się do Twojego opisu ! - Bulletstorm!!! Giera świetna. Bezstresowa rzeź zagwarantowana przez chłopaków ze studia PeaopleCanFly! Fajna fabuła, bardzo ładne lokacje oraz arogancki ale dający się polubić protagonista. Co do samego ulepszania to tutaj jest to magia tej gry. Gra ma system nagradzający gracza za zabijanie w najbrutalniejszy sposób wykorzystując do tego nasze umiejętności strzeleckie, wyobraźnię oraz otoczenie. Przykład: łapiemy gościa smyczą, przyciągamy do siebie (czas zwalnia), kopiemy go w ryj, kolega leci w strone kaktusa, w międzyczasie nim doleci strzelamy mu w szyję i zaliczamy tzw. głębokie gardło :D. Za takie combo dostajemy pare punkcików, a kombosów do zrobienia jest od groma. Za zdobyte w ten sposób punkty rozwijamy swoje bronie - karabiny smycz itd. (jest tego całkiem sporo) plus pod rozwój i ulepszenia można podpiąć jeszcze wyszukiwanie nowy wykończeń przeciwników. Gra dodatkowo posiada tryb wyzwań :)

Jest! Właśnie sobie przypomniałem ten tytuł przechodząc go praktycznie ciągiem i również nadaje się do Twojego opisu ! - Bulletstorm!!! Giera świetna. Bezstresowa rzeź zagwarantowana przez chłopaków ze studia PeaopleCanFly! Fajna fabuła, bardzo ładne lokacje oraz arogancki ale dający się polubić protagonista. Co do samego ulepszania to tutaj jest to magia tej gry. Gra ma system nagradzający gracza za zabijanie w najbrutalniejszy sposób wykorzystując do tego nasze umiejętności strzeleckie, wyobraźnię oraz otoczenie. Przykład: łapiemy gościa smyczą, przyciągamy do siebie (czas zwalnia), kopiemy go w ryj, kolega leci w strone kaktusa, w międzyczasie nim doleci strzelamy mu w szyję i zaliczamy tzw. głębokie gardło . Za takie combo dostajemy pare punkcików, a kombosów do zrobienia jest od groma. Za zdobyte w ten sposób punkty rozwijamy swoje bronie - karabiny smycz itd. (jest tego całkiem sporo) plus pod rozwój i ulepszenia można podpiąć jeszcze wyszukiwanie nowy wykończeń przeciwników. Gra dodatkowo posiada tryb wyzwań

No,Bulletstorma musisz zagrać.co prawda ma budowe tunelową,czyli trochę otwarte lokacje,wręcz korytarz.ale jest świetna.

Tak jak up. Poszukuje gry w której będzie dużo rzeczy do ulepszania.Przeżyję wszystko oprócz strategii oraz gier z gatunku nfs.

Preferuję fps'y. Tutaj uprzedzam, żeby mi nie podawać Borderlandsów, Mass Effectów oraz serii TESO. Dziękuję za wszelkie propozycje :)