Z tego co oglądałem to koleś na let's playu strasznie patrzył co na co wymienić.Far Cry 3/4 przeszedłem, w bioshocku nie podoba mi się praktycznie wszystko (szczególnie klimat), daying light oraz dead island to kolejne gry o monotonnym zabijaniu zombie i wykonywaniu questów typu "idź zabij". W Torchlight się już nagrałem a diablo sprzedałem gdyż nie przypadło mi do gustu. Jeszcze jakieś ciekawe propozycje?
Wiesz, w FO:NV nie musisz nie wiadomo jak myśleć.Potwierdził to mój kolega który na 1 lvl poszedł robić DLC,i je skończył.Także nie musisz rozmyślać dużo nad doborem ekwipunku.A tak w sumie to gry w których można się dużo rozwijać wymagają trochę myślenia.Możesz też pograć w Starbounda,Terrarie czy inne indyki bo w nich dużo się ulepsza.A co do bioshocka to żałuj że nie chcesz zagrać,choćby w Infinite. Naprawdę warto się przełamać i spróbować. Ew.jak chcesz coś nie-singlowego to masz np.MOBY w których to masz multum postaci które ulepszasz itemami,punktami umiejętności itd.W HotSie masz dużo ulepszania, bo to zastępuje itemy.A że nawet w Wiedzminy nie chesz grać to wiesz. Patrząć na to co ma gra,omijając szerokim łukiem fabułe znudzisz się wtedy każdą grą,niezależnie od mechanik w niej zawartych.