Gra singleplayer z dużym oraz rozbudowanym systemem ulepszeń

Tak jak up. Poszukuje gry w której będzie dużo rzeczy do ulepszania.Przeżyję wszystko oprócz strategii oraz gier z gatunku nfs.

Preferuję fps'y. Tutaj uprzedzam, żeby mi nie podawać Borderlandsów, Mass Effectów oraz serii TESO. Dziękuję za wszelkie propozycje :)

Wszystkie 3 Wiedzminy.Co więcej to nwm.Coś jeszcze poszukam.

Dark Souls (Obojętnie które), multum ulepszeń, gra na setki godzin. Jak się znudzi PvE to można zacząć grać PvP.

Wszystkie 3 Wiedzminy.Co więcej to nwm.Coś jeszcze poszukam.

We wieśka 1 i 2 grałem i nie przypadł mi do gustu.

Dark Souls (Obojętnie które), multum ulepszeń, gra na setki godzin. Jak się znudzi PvE to można zacząć grać PvP.

Dark Souls również.

Coś jeszcze? :)

W sumie seria Dead Space, możesz tworzyć własne bronie kombinując z materiałami, jumpscare są na prawdę fajne, niestety (albo stety) nie jest to FPS a TPS.

Devil May Cry

Która dokładnie część Dead space? Albo inaczej... która jest najbardziej warta uwagi?

Z tego co wiem w DmC nie da się zbyt dużo ulepszyć.

Grałem tylko w 3 i była na prawdę świetna moim zdaniem. Chociaż dużo "fanów" serii uważa 2 za najlepszą część. Poza tym nie przepsadzaj, masz internet, wejdź w google i poczytaj opinie, pooglądaj gameplay'e, popatrz screeny, przecież i tak nie wybierzesz gry na ślepo, bo ktoś poleca. Nie róbcie z siebie takich kalek szukając gier tutaj na forum.

Grałem tylko w 3 i była na prawdę świetna moim zdaniem. Chociaż dużo "fanów" serii uważa 2 za najlepszą część. Poza tym nie przepsadzaj, masz internet, wejdź w google i poczytaj opinie, pooglądaj gameplay'e, popatrz screeny, przecież i tak nie wybierzesz gry na ślepo, bo ktoś poleca. Nie róbcie z siebie takich kalek szukając gier tutaj na forum.

Skąd wiesz, że nie wybiorę? Większość gier kupuję/ściągam na ślepo. Dopiero potem decyduję czy będzie warta uwagi. W Dead space 2 grałem do pewnego momentu w którym przejście dalej uniemożliwił mi bug.

Wszystkie 3 części są dobre i w każdej możesz ulepszać broń. Wracając do tematu może Fallout New Vegas, Dragon Age Inkwizycja lub Loadout.

Wszystkie 3 części są dobre i w każdej możesz ulepszać broń. Wracając do tematu może Fallout New Vegas lub Dragon Age Inkwizycja.

Dragon Age jako gra jest dobry, ale wolę mieć podporządkowaną sobie tylko jedną postać. Wiem o czym mówię bo grałem w dwójkę :) Taaak, taaaak nie trzeba grać wszystkimi, ale jednak sobie odpuszczę.

Fallout również jest bardzo ciekawą grą, ale zbytnio trzeba myśleć co na co wymienić by nie zdechnąć jak pies. Aktualnie najbardziej spodobał mi się Dead Space z waszych propozycji. Czekam dalej :)

Ja również polecam fallout nv, w cale nie trzeba tak myśleć co na co wymienić :D.

fps: farcry 3/4 bioshock 2 / fallout new vegas /daying light / death island z nad głowy: torchlight 2 /diablo2/3 /

Ja również polecam fallout nv, w cale nie trzeba tak myśleć co na co wymienić .

Z tego co oglądałem to koleś na let's playu strasznie patrzył co na co wymienić.

fps: farcry 3/4 bioshock 2 / fallout new vegas /daying light / death island z nad głowy: torchlight 2 /diablo2/3 /

Far Cry 3/4 przeszedłem, w bioshocku nie podoba mi się praktycznie wszystko (szczególnie klimat), daying light oraz dead island to kolejne gry o monotonnym zabijaniu zombie i wykonywaniu questów typu "idź zabij". W Torchlight się już nagrałem a diablo sprzedałem gdyż nie przypadło mi do gustu. Jeszcze jakieś ciekawe propozycje? :D

Deus Ex: Human Revolution polecam

seria Fallout :]

Amalur moze?

• Hm... możesz wymaksować sobie jakąś bijatykę, tam jest multum rzeczy do odblokowania.
  • Fable - świetna gierka, sam sobie właśnie odświeżam i polecam zobaczyć co i jak
  • Możesz też spróbować jakiegoś roguelike'a - tam zawsze jest masa odblokowywania/ulepszania - od siebie mogę polecić The Binding of Isaac, FTL, Convoy.

@offtop

Nie jesteś może troszkę zmęczony grami ? Strasznie narzekasz, że za trudne, za dużo do patrzenia, za dużo do ogarniania itd. Pogoda ładna jest może odpocznij od kompa i pokop w piłkę? Tam też jest dużo ulepszeń do odblokowania ;)

Hm... możesz wymaksować sobie jakąś bijatykę, tam jest multum rzeczy do odblokowania.Fable - świetna gierka, sam sobie właśnie odświeżam i polecam zobaczyć co i jakMożesz też spróbować jakiegoś roguelike'a - tam zawsze jest masa odblokowywania/ulepszania - od siebie mogę polecić The Binding of Isaac, FTL, Convoy.@offtopNie jesteś może troszkę zmęczony grami ? Strasznie narzekasz, że za trudne, za dużo do patrzenia, za dużo do ogarniania itd. Pogoda ładna jest może odpocznij od kompa i pokop w piłkę? Tam też jest dużo ulepszeń do odblokowania

Nie jestem nimi zmęczony, jestem po prostu wybredny :) Pogoda ładna, może u Ciebie :D

Jeśli chodzi o Fable anniversary to przeszedłem kilka razy.

Seria Dead Rising? Tam dość kreatywnie podeszli do tworzenia akcesoriów do eksterminacji zombie :P