Gra Singleplayer

Tak jak w tytule poszukuje gry z trybem singleplayer. Ostatnio wszystkie gry mnie nudzą, więc postanowiłem zagrać w coś nowego. Typ gry to shooter, lub jakieś walki etc.

Grałem w :

-Wiedźmin

-Torchlight

-Assasins Creed

Jestem otwarty na propozycje. I oby te propozycje nie były zbyt wymagające, bo mój komputer nie jest taki dobry.

Komputer:

Procesor: Intel Dual Cpu 1,8

Karta: 512mb.

RAM: 2gb.

Wiem, że ten komputer jest słaby, ale na pewno coś się znajdzie.

Metro 2033

Jeśli jakieś walki to na kompa Devil May Cry 4.

Borderlands

world of goo albo limbo,

Diablo 2 Lod + mod Median XL, Unreal Tournament starsze wersje, Prototype

Darkness2-Coś pięknego ^^

DMC

Ninja Blade

Blades of Time

Saga Gothic, ewentualnie Risen.

Risen

Metro: last light

CoJ

Far Cry 2

STALKER

Polecam jeszcze Tomb Raider jak ci się AC podoba

UP: Człowieku przeczytaj sobie, co napisałem. Patrz na te wymagania, a Ty mi piszesz Metro Last Light. POZDRO...

Batman obydwie części

Far cry 1+2

@easyStyle

Jaka dokładnie grafika ? Karta to nie tylko pamięć, liczy się przede wszystkim dokładny model.

PS.

Pozdrawiam wszystkich pseudo znawców co podają gry, a nie znają dokładnej nazwy karty.

Thief 1,2,3 (3 najlepsza). w grze wcielasz się w złodziejaszka , a walka wygląda inaczej , nie wymachujesz mieczem obcinając głowy z wielkim rykiem tylko trzeba pokombinować jak tu zakraść się do pomieszczenia aby strażnicy się nie kapneli :P krycie się w cieniu , strzelanie z łuku typowa skradanka gorąco polecam

Zagraj w Kotora 1 i 2 lub Jade Empire. Masz wpływ na otaczający ciebie świat. Decydujesz co się stanie z ludźmi. To również sprawia, że są różne zakończenia.

Metro 2033 też mu nie pójdzie.

splinter cell (seria)

Gothic(seria)

sniper elite (1 nie v2)

Tak jak w tytule poszukuje gry z trybem singleplayer. Ostatnio wszystkie gry mnie nudzą, więc postanowiłem zagrać w coś nowego. Typ gry to shooter, lub jakieś walki etc.

Grałem w :

-Wiedźmin

-Torchlight

-Assasins Creed

Jestem otwarty na propozycje. I oby te propozycje nie były zbyt wymagające, bo mój komputer nie jest taki dobry.

Komputer:

Procesor: Intel Dual Cpu 1,8

Karta: 512mb.

RAM: 2gb.

Wiem, że ten komputer jest słaby, ale na pewno coś się znajdzie.