Gra strategiczna mmo

Witam.

Szukam gry strategicznej mmo na ktorej moglbym spedzic wiele godzin razem z kumplami :).

Mam pare wymagan co do tej gry: gra musi byc f2p,mozna ja sciagnac,znajdzie sie mozliwosc wybor nacji,zamku lub rasy (czegokolwiek byle zeby wszyscy nie grali tym samym),milo bylo by gdyby dalo sie szkolic wlasnego Avatara, mozliwosc werbunku swojej armi,moze w nia grac naraz 8 osob w jednym meczu,mozliwosc rozbudowania wlasnego miasta,gra nie moze byc w czasach typu latajace pojazdy roboty itd chyba ze bedzie to wygladac tak jak w empire earth (niewiem czy dobrze napisalem nazwe),najlepiej w czasach starozytnych z udzialem magi, mozliwosc zbierania surowcow z ktorych powstana nasze budowle,w gre nie wchodzi znaczna przewaga Item Shopu.

Gry w ktore gralem:

-Warcraft 3 tft (gramy teraz praktycznie caly czas :x)

-Bitwa o śródziemie (fajnie sie gralo czasem do tej gry wracamy)

-empire earth (gralem kiedys ale nie jestem pewny czy da sie grac przez internet)

league of legends ;]

Twierdza krzyżowie? Gra stara ale dalej miażdży dupe:D

league of legends ;]

Nawet nie przeczytales co napisalem ;]

A co od twierdzy to sie zastanowie gdy uslysze wiecej propozycji.

league of legends ;]

sisko-facepalm1.jpg

Stronghold kingdoms, najlepsza strategia MMO z bardzo dużą bazą graczy.

Twierdza Krzyżowiec jest chyba jedną z najlepszych gier z całej serii szczerze polecam. Mimo iż nie spełnia wszystkich wymagań warto w nią zagrać. Oprócz tego to hmm może spróbujcie w Heroes 3 bądź nowsze wersję(4 omijajcie szerokim łukiem) oraz Age of Wonders 2. W "Agu" ma się naprawdę szerokie pole do popisu jeśli chodzi o wybór rasy. A jeśli chodzi ci tylko o mmo to wybacz ale raczej nie znajdziesz takiej produkcji..

Witam.

Szukam gry strategicznej mmo na ktorej moglbym spedzic wiele godzin razem z kumplami :).

Mam pare wymagan co do tej gry: gra musi byc f2p,mozna ja sciagnac,znajdzie sie mozliwosc wybor nacji,zamku lub rasy (czegokolwiek byle zeby wszyscy nie grali tym samym),milo bylo by gdyby dalo sie szkolic wlasnego Avatara, mozliwosc werbunku swojej armi,moze w nia grac naraz 8 osob w jednym meczu,mozliwosc rozbudowania wlasnego miasta,gra nie moze byc w czasach typu latajace pojazdy roboty itd chyba ze bedzie to wygladac tak jak w empire earth (niewiem czy dobrze napisalem nazwe),najlepiej w czasach starozytnych z udzialem magi, mozliwosc zbierania surowcow z ktorych powstana nasze budowle,w gre nie wchodzi znaczna przewaga Item Shopu.

Gry w ktore gralem:

-Warcraft 3 tft (gramy teraz praktycznie caly czas :x)

-Bitwa o śródziemie (fajnie sie gralo czasem do tej gry wracamy)

-empire earth (gralem kiedys ale nie jestem pewny czy da sie grac przez internet)