Gra survival

Sprzęt: Problemów nie będzie :).

Poszukuje trudnej gry survival,gdzie każdego dnia coś mnie może zabić itd.Grałem w DayZ/Infestation,lecz tym razem wolałbym, by gra nie była tylko o zombie.Miło by było,gdyby to był też sandbox,chciałbym zbudować własną siedzibę(Od razu wykluczam minecraft, dla mnie to nie jest zbyt wymagająca gra).Grafika mile widziana choć jakąś starszą grą nie pogardzę :).Odpisze na propozycje dopiero jutro, gdyż mam masę roboty jeszcze do zrobienia,z góry dziękuję za pomoc :D.

To polecę Ci Don't Starve! Miła dla oka grafika, świetny sandbox w którym jest dużo do zrobienia + co tydzien jest update w którym coś dodają :). Gra jest na steam.

Obczaj tego nowego Fallouta online. Emm.. Fonline? Nie pamiętam nazwy :)

@edyt Don't Starve +1

7 Days to die. Można ściągnąć w internecie, na różnych stronach "piraty".

może minecraft jest wiele serwerów survival, tworzysz klan, musisz dobrze dobierać znajomych bo każdy może cie wychujać :) atakujesz lub bronisz się przed innymi! można szybko dużo stracić lub dużo zyskać, masz też czynnik losowy przy ulepszaniu, i w pvp decyduje w dużej mierze skill!

mod_ico.png
Autor podał, że nie interesuje go minecraft. Do tego Twoje wulgaryzmy... - crracked

Szone,Dead space I,slenderki i może jakieś zmodowane tryby na garry's modzie.

Wielkie dzięki za propozycje, na pewno któreś z gier wypróbuje :).

Wurm Online

ALBION ONLINE

Heven & Hearth

Ultima Online

Xyson

Mortal Online

EVE Online

Gloria Victis-Jeszcze nie wyszło ale to polski projekt sandbox choć ręki nie dam.

Face of Mankind

Repopulation

Rust

(Jeszcze coś dopisze ,lecz szkoła wzywa.)

Jeżeli interesuje Cię survival horror to polecam najnowszą grę Outlast, bardzo fajna klimatyczna gra. Tu masz trailer

Sir you are being hunted

Project Zomboid

Fortnite

Moze sprobuj left 4 deada? Niby gra jedynie o zombie ale jest to jeden z lepszych survivali w jaki gralem :3, ew. mozesz pograc na modach do warcrafta3.

Survival Horror z elementami powiedzmy "przygodówki"- Amnesia oraz Penumbra (dlaczego survival? Ponieważ całą grę masz może 1 czy 2 bronie do dyspozycji, a wrogów jest wielu- trzeba bardzo kombinować:) )

Wurm Online

Haven & Hearth( ta jest 2d)

Jeżeli nie stronisz od przeglądarkowych gier survi, to masz http://www.die2nite.com Podobno ma sporą popularność, ale mnie jakoś nie wciągnęła. Może dlatego, że za szybko się wypalałem i byłem za gupi aby ogarnąć grę na dłużej.

O boże nie spodziewałem się takiego natłoku tego rodzaju produkcji xD. Na razie mi starczy ,bardzo dziękuję za propozycje niektórych gier, których nie znałem, a gra póki co się wyśmienicie :D.Raczej można zamknąć temat.

Na prośbę zamykam.

Sprzęt: Problemów nie będzie :).

Poszukuje trudnej gry survival,gdzie każdego dnia coś mnie może zabić itd.Grałem w DayZ/Infestation,lecz tym razem wolałbym, by gra nie była tylko o zombie.Miło by było,gdyby to był też sandbox,chciałbym zbudować własną siedzibę(Od razu wykluczam minecraft, dla mnie to nie jest zbyt wymagająca gra).Grafika mile widziana choć jakąś starszą grą nie pogardzę :).Odpisze na propozycje dopiero jutro, gdyż mam masę roboty jeszcze do zrobienia,z góry dziękuję za pomoc :D.