Gra typu diablo 3 na androida

Poszukuje gry podobnej do diablo 3 na androida z dużą ilością eq, możliwością gry w party, pvp, fajnie jak by była możliwość wyboru spelli.

Grałem w :

dungeon hunter 5 lecz jest to głównie gra solo, bez pvp i z ogromnym p2w,

Zastanawiam się nad :

Spirit lords

Może ktoś grał w ta grę, albo poleci jakąś inną ;)

Hearthstone

warn_ico.png
Offtop
~Leman

@up lol, toś dowalił. A grałeś w HS i Diablo 3?

http://www.androidauthority.com/best-android-hack-and-slash-games-580185/ masz , ja od siebie dungeon questa polecę.

Ja polecam Mage and Minions (bądź coś w tym stylu). Gierka F2P do ściągnięcia, jest bardzo dynamiczna i nawet trochę trudna, spojrzyj na to :)

Bards Tale

Iesabel, jedyny sinlge player rpg z rzutem izometrycznym w miare wart uwagi tak 7/10, w stylu diablo- trzea miec dobry telefon minimum samsung s4 inaczej wywala gre, jeżeli wam chodzi na waszym modelu to sie mozecie podzielic :P ale ja nie miałem szczęścia do tej gry dopóki nowego tel. nie kupiłem

Zależy mi by była to gra online bo chce grać w party.

Iesabel mi działa a posiadam sony Xperia m2

Darkness Reborn

Nie ma nic takiego ze jest auction house, party, pvp bez p2w, bez jakiegoś durnego vipa, gdzie jest mnóstwo itmkow które można wyrobić, wymieniać się i wgl?

Order and chaos online. Tyle, ze to bardziej typowy quest grinder. Zajrzyj tez na Fairy legends, czy king of mmo

Poszukuje gry podobnej do diablo 3 na androida z dużą ilością eq, możliwością gry w party, pvp, fajnie jak by była możliwość wyboru spelli.

Grałem w :

dungeon hunter 5 lecz jest to głównie gra solo, bez pvp i z ogromnym p2w,

Zastanawiam się nad :

Spirit lords

Może ktoś grał w ta grę, albo poleci jakąś inną ;)