Gra typu Diablo

Szukam gry przez przegladarke typu Diablo ale nigdzie niemoge znajesc:( albo jak ktos zna pelna wersje Murloca bo moj brac cioteczny gral i mowi ze to za***ista gra i tez hcce se w to zagrac(niechodzi mi o ta czesc np. na MojeGry.pl)

A w MU sobie pograj mi sie zdaje podobjne cos do diablo

Z tego, co wiem diablo było 2D a MU jest 3D... oczywiscie jesli Ci to nie przeszkadza zagraj... osobiście nie widze żadnego podobieństwa do diablo....

Wdiablo jak i w MU kamera jest izometryczna i nie jest to pelne 3D :D druga sprawa gry przez przeglądarke? Toz to shit na maxa :D

Daiblo = zaklikaj jak najwięcej potworków? Mnie MU wydało się całkiem podobne do Diablo.

Daiblo = zaklikaj jak najwięcej potworków? Mnie MU wydało się całkiem podobne do Diablo.

Ty oszalałeś ? diablo ma bardzo ciekawą fabułę o wiele lepszą od mu i nie porównuj głupiego mu do diablo

Wdiablo jak i w MU kamera jest izometryczna i nie jest to pelne 3D druga sprawa gry przez przeglądarke? Toz to shit na maxa

W daiblo kamera jest z lotu ptaka lub pod małym kontem a w mu jest duży kont nachylenia dla tego grafa się różni

A tak w ogóle to przez przez przeglądarkę nic ciekawego nie znajdziesz ;p trzeba pobrać trudno znaleźć mmo podobne do diablo ale najbardziej podobne są gry firmy tq jedna z ich produkcji eudemons

Ty oszalałeś ? diablo ma bardzo ciekawą fabułę o wiele lepszą od mu i nie porównuj głupiego mu do diablo

Pojawia się zło i ty jako jedyny jesteś wybrańcem i musisz je pokonać. Nie nazwałbym tego intrygującą fabułą... Diablo jest typowym hack'n'slashem ale wyjątkowo dobrze zrobionym i niesamowicie grywalnym.

Co do grafiki - zarówno Diablo jak i MU mają rzut izometryczny. Diablo jest w 2D a MU w 3D. Tyle, nie wiem o co się kłócić ;)

Przez przegladarke? Dobre... :-| Sherwood jest taką sieką, ale 3D.

Szukam gry przez przegladarke typu Diablo ale nigdzie niemoge znajesc:( albo jak ktos zna pelna wersje Murloca bo moj brac cioteczny gral i mowi ze to za***ista gra i tez hcce se w to zagrac(niechodzi mi o ta czesc np. na MojeGry.pl)