Jak w tytule chodzi o grę podobną do GTA IV, chodzi mi o taką w której sobie można pobiegać po mieście,zabijać ludzi, pojeździć autem tak na luzie. Z Góry dzięki za pomoc.
Gra typu GTA IV
Z nowych Mafia 2, Saints Row 3, Just Cause 2, LEGO Batman 2 (tak, tak ). To najlepsze tytuły. Pozdro
The Sabotic czy cos takiego , Saints Row The Tird , Mafia II to chyba tyle a najbardziej z nich polecam Saints Row !
Matis, chodziło ci raczej o The Saboteur.
No to na początek spróbuje Mafia II, a później Lego Batman 2 (już nie mogę się doczekać )
Saints Row 3, nie znajdziesz niczego lepszego do pogrania na luzie. W mafii nie ma nawet godnego trybu free-roam.
Saints Row mi się już trochę przejadł
To Just Cause 2 jest za***isty, szczegolnie fajnie sie mozna pobawic na multi jak masz z kim
Saints Row 3, nie znajdziesz niczego lepszego do pogrania na luzie. W mafii nie ma nawet godnego trybu free-roam.
Mafia II nie ma jako takiego trybu free roam (koniec fabuły = koniec gry, chyba, że ściągniemy moda.)
Saints Row 3 jest najbardziej podobne do GTA jak wyżej wspomniano. Oczywiście jest to bardziej szalone i mniej poważne od GTA ale za to bardzo przyjemnie
Jak w tytule chodzi o grę podobną do GTA IV, chodzi mi o taką w której sobie można pobiegać po mieście,zabijać ludzi, pojeździć autem tak na luzie. Z Góry dzięki za pomoc.