Gra typu ogame poszukiwana

Witam,

dośc długo grałem w ogame lecz musiałem przegrac te miłą przygode ponieważ nie mam czasu by cały dzien siedziec przy kompie i plinowac by ktoś mnie nie sfarmił. Poszukuje gry dosc podobnej do ogame lecz nie musi byc ona w kosmicznym klimacie. Nawet lepiej gdyby było to cos w sredniowiaczu, starozytnosci, choc jesli podacie mi cos kosmicznego lecz fajnego to nie pogardze:) Jedenm ograniczeniem jest to bym nei musial caly dzien nad nia slenczec i pilnwoac swojego dorobku. czekma na propozycje

[ Dodano: 2008-03-21, 16:55 ]

pomoze mi ktos, czekam na szybką odp. Mam teraz pare dni wolnego i chcialbym pograc.

[ Dodano: 2008-03-21, 20:15 ]

halo no!!

[ Dodano: 2008-03-21, 20:58 ]

pojawai sie ktos na tym forum w ogóle?

Ja polecam Traviana. Na mmorpg.org.pl możesz przeczytać opis tej gry.

Co to wogole jest O game ? :P to jest Via www ? :P czy co ? :P

to byl sarkazm? ogame to bardzo popularna gra via www

a autor niech sie tak nie goraczkuje...jak nie chce ci sie czekac na odpowiedz to www.google.pl

ee mam was w d*pie. Nic sie od was nei dowiem

spoko :D

www.mmorpg.org.pl tu jest tego wpiz*u!!!

O jo joj chlopak sie urazil bede plakac ;( MUHAHAHA :D

Polecam www.openspace.i-play24.net w kosmosie, wybierasz jedna z ras, wiele okretow do wyboru, w tym misje, prowadzace w ciekawe miejsca :)

Pozdrawiam

Aderek

Zagraj w gry: BAttleknight plemiona travian darkpirates sea fight... Moze wszystkie z gier nie sa podobne do o game ale warto zagrac :)

Witam,

dośc długo grałem w ogame lecz musiałem przegrac te miłą przygode ponieważ nie mam czasu by cały dzien siedziec przy kompie i plinowac by ktoś mnie nie sfarmił. Poszukuje gry dosc podobnej do ogame lecz nie musi byc ona w kosmicznym klimacie. Nawet lepiej gdyby było to cos w sredniowiaczu, starozytnosci, choc jesli podacie mi cos kosmicznego lecz fajnego to nie pogardze:) Jedenm ograniczeniem jest to bym nei musial caly dzien nad nia slenczec i pilnwoac swojego dorobku. czekma na propozycje

[ Dodano: 2008-03-21, 16:55 ]

pomoze mi ktos, czekam na szybką odp. Mam teraz pare dni wolnego i chcialbym pograc.

[ Dodano: 2008-03-21, 20:15 ]

halo no!!

[ Dodano: 2008-03-21, 20:58 ]

pojawai sie ktos na tym forum w ogóle?