Witam, poszukuje gry typu WoW lub Diablo.
Z góry podkreślę że mam mało czasu na grę, szukam czegoś dla zabicia czasu bo
będę grał na konsoli. (Steam Deck, czyli w zasadzie wszystko co na PC i ma wsparcie kontrolerów sie nada)
Liczę na grę gdzie chodzi się po mapie i wykonuje misje a czasem jakieś walki.
Obecnie gram w Albion Online ale raczej mi nie podchodzi
Fajnie gdyby nie była to już martwa gra tak aby szło sie z kimś w grze spotkać
Gra typu WoW/Diablo
Dc Universe zobacz, niestety konsole mają problem. Jest Niby ESO, ale nie polecam.
Myślę, że ESO, skalowanie świata może odrzucić, ale dzięki niemu można grać godzinę dziennie i nie czuć, że stoi się w miejscu, gra mnóstwo osób, a grać można spokojnie w party jak i single, są spoko walki PVP, dungi, triale, niektóre dodatki są fajne, np. z orkami. Możesz latać po mapie, robić misje w krainie, której chcesz, więc myślę, że pasuje. Grałem kiedyś na PS4 w to dość długo.
jesli na decku to dlaczego nie wow albo diablo?
Zdecydowanie polecam ESO.
O cholera, kolejny debil zawitał. Autor postu chciał coś z tego rodzaju, do niego proszę kierować pretensje
Ja w GW2 na decku śmigam i gra się dość fajnie. Pada sobie dostosowujesz tak jak chcesz Ja ogrywam GW2 spoza steama bo gram i na decku i na PC (jak gram na PC to zazwyczaj narzeczona gra na decku). Fajnie też gra się w Teso tak jak ludzie pisali i w new worlda (tutaj trzeba pokombinować z ustawieniami bo z defaultu gra wywala całego steam os’a niestety). Mi najbardziej GW2 podeszło, w reszcie gier zawsze coś mi nie pasowało.
No to przecież po co polecasz gościowi coś czego nie chce napisał że ma być podobne do wowa lub diablo z czego łatwo wywnioskować że ograł te tytuly i szuka czegoś nowego w tym stylu a ty dowalasz coś tak głupiego jakim jest granie w gry blizzarda w 2023 gdzie w wowie zaraz pewnie dodadzą opcje płatną " podłącz klawiature"
Nie bede sie plul ze to sa 2 zupelnie inne rodzaje gier, cos pomozemy…
Gry typu wow? Dla kogos kto nie ma czasu? GW2, FF14 oba maja free triale ktore obejmuja duuuzo
typu Diablo? PoE jest za free
W WoWie szkoda mi płacić za abonament jeżeli gram mało
Diablo 3 ograne, czekam az Diablo4 spadnie troche z ceny
Wygląda ciekawie, jak sterowanie bedzie git to popykam
Sterowanie musisz sobie sam dostosować i wtedy będzie git
na steamie D4 przecena 50% za 170zl, taniej nie bedzie zwłaszcza że na dniach wlatuje trailer odatku i premiera dodatku jeszcze w tym roku