Gra w Aiona

Mam kilka pytań :

Na darmowej wersj moge chandlować i tworzyc sklep ?

Czy bez tych gold packow albo takie cos dam rade ?

i czy ta gra szybko się nie nudzi?

czy szybko sie expi( tak z pół roku da się naexpic full lv) ?

i jak tam jest z end game

a i jeszcze jaka jest wersja gry ?

i jakie są klasy ^^

To wszystko a jak ktoś chce to niech mi powie jak ja mam 1mb/s sciągam to w ile się ściągnie ????

(jak coś chodzi mi że 1 mb sciągne w 1 s ) ^^^^^^^^^

Thx za odpowiedzi

czy to prawda że na NA szybciej patchę są wprowodzane ?

i sory za błędy pisałem to szybko ^^

"czy to prawda że na NA szybciej patchę są wprowodzane ?" - czy to takie dziwne? ;p

Wbijanie poziomów w grze jest przyjemne do 35 poziomu, bynajmniej u mnie tak było, potem lekka katorga, ale jeśli wbije się ten 60lv to gra nabiera na nowo kolorów.

Co do gp to jw. kolega napisał, klasy również z tym, że w jakimś patchu (który będzie na eu za jakieś ~10lat........) ma wejść kilka nowych. Ograniczenia praktycznie nie różnią się bardzo między starterem na veteranem.

Od ~47lv i tak wypada grać na Gold Packach, więc to czy masz Veterana czy Startera nie daje Ci przewagi.

@up Z tym mechem lekko przesadzili.

No ja właśnie przez to mam wątpliwości z powrotem do Aiona. A miałem ostatnio chęć wrócić i zacząć gdzieś od nowa.

jezhu to nie wiem czy czekać na gunnera bo ja bym chciał nim zagrać ale może wiecie kiedy jest patch 4.0???

a i widziałem jeszcze że łuk lata i strzela czy mozna tak samo grac magiem czy nie ?

Chyba biega. :) To już zależy od skilli, są statyczne, ale są także dynamiczne.

nie lata jakieś skrzydła ma

????

Coś mi się zdaje że Aion po patchu 4.0 straci klimat.

cos widze ze nie znacie w ogole klimtu aiona twierdzac ze straci on klimat....jest pleno instancji miejsc gzie wystepuja roboty w Aionie wiec nie wiem o co wam chodzic...wbijcie 55+ a pozniej piszcie jak to graliscie w aiona ;] a Gp mozna kupic nie posiadajac veterana czy gp :")

Aion stracił swój niepowtarzalny klimat już po 1.9. Teraz to [jakieś koreańskie] MMO. Tak więc trochę przespaliście.

@NightDragons

Łuk ma skrzydła, lata i strzela? Brałeś coś?

@down:

It's a trap! Retreat!

jezhu kazdy mosze włanczac jakies skrzydła i latać nie wiem co to a widzialem jak jakis koles na arenie pvp mial przez jakiś czas skrzydła i strzelał z poowietrza

a i czy Na jest lepszy od EU

warn_ico.png
Dwa razy zrobiłeś double posta, warn. Zgodnie z ilością warnów zawieszenie konta na 10 dni. -Revolutio

Może ta panienka z robotem, to będzie biegała normalnie, a swojego zmechanizowanego boy'a będzie dosiadała poprzez użycie jakiegoś spella?

A czy chanter dobry jest w gre solo jak i pvp ?

Jeśli ją ogarniesz, to tak jak każda klasa w Aionie - jest dobra.

najlepsze mmo jak dotąd jak dla mnie, wspaniała grafika, świetne PvP, ładne animacje walk i fajny klimat,

żadna nowa klasa postaci tego nie popsuje, bzdury, ludzi będzie jeszcze więcej i będzie ciekawiej,

nie zastanawiaj się tylko zacznij grać, polecam CI najlepiej zaludniony serwer EU Anuhart,

na NA będziesz miał lagi, nie polecam, eventy nie w porę i ludzi wtedy znacznie mniej gra, a co do patchów,

na EU troszkę dłużej się czeka ale to norma w grach mmo przecież, ktoś napisał wyżej ~10lat... to zwykły troll jakich tu wiele niestety ;)

ja gram na NA aionuie bo na eu jakis error mialem

dajcie server na NA gdzie gra najwecej osob i najwecej polakow

Na NA ja grałem osobiście na Kahrunie, ponieważ jest najmłodszy. :P Nie licz, że na NA szybko spotkasz Polaków, ale z drugiej strony dla mnie oraz moich kumpli jest to bardzo duży plus. ;)