Gra w którą każdy teraz gra

Cześć już dawno nie grałem w mmorpg jakiekolwiek raczej zostawałem przy fpsach i mobach + docu ale naszła mnie wczoraj w nocy refleksja że może by zacząć w coś grać.

Także moje pytanie : Jaka gra ma mase ludzi, w co teraz wszyscy grają ?(oprócz lola i neverwintera)

GW2, WoW, Aion, Rift, Tera i wszelkiego rodzaju gry MOBA

GW2, WoW, Aion, Rift, Tera i wszelkiego rodzaju gry MOBA

Z tego co widziałem w Tere nikt już nie gra a z aionem serio aż tak dobrze? sprawdze

Zapraszam !!! ;P

Z tego co widziałem w Tere nikt już nie gra a z aionem serio aż tak dobrze? sprawdze

Na wszystkie te gry jest teraz *BOOM*, ale i tak padną wcześniej czy później. Oczywiście pomijam GW2 i MOBA - one jeszcze mają przed sobą dużo czasu.

Dofus.

To może ludziska inaczej jak ktoś z was gra w Aiona to na jakim serverze warto zacząć ?

Tutaj masz stan serverów http://aioninfo.com/

Ja ci radze zagrać na wersji aiona od NC.Nie ma tam przymusu opłat(gold pack), ogólnie lepiej zadbana niż od gameforge.

To może ludziska inaczej jak ktoś z was gra w Aiona to na jakim serverze warto zacząć ?

Barus, to polski serwer. Trzeba wspierać własne community, czy nie ?

Poza tym ludzie grają teraz głównie w DotA 2, DayZ/WarZ, SC2 ewentualnie WoT (jeżeli chodzi o PL graczy). Z mmo to masz dalej tylko tego marnego WoWa.

W sumie to chyba tylko Minecrafta nie wspomniałem i SMITE, gdzie ten ostatni rośnie w siłę.

Jest jeszcze War Thunder, który też cieszy się niezłą popularnością.

WoT to największy syf w jaki grałem a War Thundera też sprawdzałem ale czy coś szczególnego w tym jest? Do moby już żadnej nie wracam bo za dużo zmarnowanego czasu i nerwów na lola

Sprawdzę Aiona, dzięki za pomoc.

Polecam C9, ludziów jak mrówków w każdym mieście, jest z kim chodzić na instancje i kogo siekać w bardzo przyjemnym pvp :) I 17 (o ile się nie pomyliłem) klas postaci co daje całkiem spory wybór.

@Akaz

właśnie w nią pykam powiem że jak na razie to mi się bardzo podoba

A ja ci polecę znacznie lepszego (według mnie) od C9, Vindictusa. Dynamiką i klimatem bije C9 na głowę, gra dużo ludzi, świetnie pvp i jeszcze dużo by wymieniać, sam wypróbuj.

A ja ci polecę znacznie lepszego (według mnie) od C9, Vindictusa. Dynamiką i klimatem bije C9 na głowę, gra dużo ludzi, świetnie pvp i jeszcze dużo by wymieniać, sam wypróbuj.

w Vindictiusa grałem kiedyś baaaaardzo długo niestety znudził mi się. Może wróciłbym ale słyszałem że był jakiś event gdzie każdy dostawał chyba 50 lvl czy coś takiego więc nie ma sensu :P

C9 > Vindictus.

Kazdy wie ze C9 jest najlepsza dungeonowka.

Ze niby duzo ludzi gra w Vinductusa? myslalem ze padne z krzesa. Wejdz na serwery Webzena C9 i zobacz jaka tam populacja.

Polecam C9, ludziów jak mrówków w każdym mieście, jest z kim chodzić na instancje i kogo siekać w bardzo przyjemnym pvp I 17 (o ile się nie pomyliłem) klas postaci co daje całkiem spory wybór.

Popieram świetna gra, dużo klas, porządnie zrobiony non-target i przecudowne PvP :) (co prawda jak narazie niski lvl ale gierka wciąga jak nie wiem co :) )

Szczerze to z reguły i tak nie zauważysz różnicy między 10k, a 90k, więc w czym problem?

Cześć już dawno nie grałem w mmorpg jakiekolwiek raczej zostawałem przy fpsach i mobach + docu ale naszła mnie wczoraj w nocy refleksja że może by zacząć w coś grać.

Także moje pytanie : Jaka gra ma mase ludzi, w co teraz wszyscy grają ?(oprócz lola i neverwintera)