Szukam gry skupionej głównie na budowaniu, ulepszaniu, zbieraniu etc. Jednak nie może to być gra, w której inni gracze mogą nas nękać ile chcą (Plemiona, Goodgame Empire). Odpada Settlers i Anno - te znam. Aspekt militarny może pozostać, jednak z bardzo ograniczonym PvP.
Gra, w której się buduje - poszukuję
Nie, to też znam. Ale coś w ten deseń.
Poleciłbym Ci w takim razie Banished - myślę, że to doskonale trafi w Twój gust. Jest to strategia ekonomiczna rozgrywana w czasie rzeczywisty [RTS]. Na poczatku masz grupkę ludzi, którzy zostali wygnali ze swojego rodzimego miasta i których musisz na nowo osiedlić. Na początku musisz przetrwać, by później się rozbudować coraz bardziej itp, itd.
No, Banished jest dobre - gram. Ale poszukuję teraz gry wyłącznie przez www/
Sprawdź sobie Duma Szlachecka choć nie wiem jak jest z rejestracją bo jest alpha i czasami otwierają. Pvp nie ma jak narazie w przyszłości ma być dodany aspekt militarny, jedyne co na daną chiwle robisz to rozbudowujesz folwarki i kupujesz nowe.
To ja podepnę się trochę pod temat szukam też podobnej gry strategicznej via www o estetycznej grafice, ale z dobrym dla grającego za darmo item shopem.
Dumy nie znałem, chętnie bym zagrał. Niestety nie widzę opcji rejestracji.
Nie masz dostępu do testów, nie możesz się zarejestrować
http://www.kongregate.com/games/PlariumGames/pirates-tides-of-fortune
Takie w miare przystepne wydaje mi sie
Dzięki, właśnie sprawdzam.
Szukam gry skupionej głównie na budowaniu, ulepszaniu, zbieraniu etc. Jednak nie może to być gra, w której inni gracze mogą nas nękać ile chcą (Plemiona, Goodgame Empire). Odpada Settlers i Anno - te znam. Aspekt militarny może pozostać, jednak z bardzo ograniczonym PvP.