Gra wyscigowa

Witam :) Poszukuję ciekawych gier wyścigowych (przez gry wyścigowe rozumiem typowe samochodówki, symulatory wyścigowe,a także inne gry pasujące do gatunku itp.) Nie wymagam opcji tuningu ale dobrze jakby była. Natomiast modyfikacja mechaniczna (np.

regulacja przełożeń) obowiązkowo.

Gry w które grałem:

- cała seria NFS, Toca (w tym grid, grid 2 i grid autosport), seria Colin Mc Rally (w tym dirty), seria Test Drive, seria Trackmania, seria GTR i Race The WTCC, seria F1, seria Crash Time (w tym Alarm for Cobra), seria Juiced;

- Xpand Rally, SCAR, Asceto Corsa, Race Room, rFactor, RPM Tuning, Street Legal Racing;

- ACR, The Crew, NFS:W, Drift City;

Jeśli coś sobie jeszcze przypomnę to dodam.

Polecam Juiced 2: Hot Import Nights

Polecam Juiced 2: Hot Import Nights

Zapomniałem dodać tą grę do listy :) O ile tuning był w niej ok to nie spodobały mi się trasy wyścigów.

@refresh

Midnight Club 1/2

Crashday? Taki Burnout z nieco gorszym systemem jazdy z dodatkiem broni. Gra nie jest za długa ale mimo wszystko fajna (no i ma niezbyt rozbudowany edytor tras).

Witam :) Poszukuję ciekawych gier wyścigowych (przez gry wyścigowe rozumiem typowe samochodówki, symulatory wyścigowe,a także inne gry pasujące do gatunku itp.) Nie wymagam opcji tuningu ale dobrze jakby była. Natomiast modyfikacja mechaniczna (np.

regulacja przełożeń) obowiązkowo.

Gry w które grałem:

- cała seria NFS, Toca (w tym grid, grid 2 i grid autosport), seria Colin Mc Rally (w tym dirty), seria Test Drive, seria Trackmania, seria GTR i Race The WTCC, seria F1, seria Crash Time (w tym Alarm for Cobra), seria Juiced;

- Xpand Rally, SCAR, Asceto Corsa, Race Room, rFactor, RPM Tuning, Street Legal Racing;

- ACR, The Crew, NFS:W, Drift City;

Jeśli coś sobie jeszcze przypomnę to dodam.