Gra z CO-OP

Siemanko, piszę do Was z pytaniem: Znacie może jakieś dobre gry z co-opem na xboxa360? Chcemy sobie pograć z dziewczyną w coś fajnego, gatunek w sumie nie ma znaczenia byle nie była to strzelanka :D. Nie pogardziłbym jakimś RPG albo slasherem B|

Magicka, rpgowa strzelanka borderlands 2, diablo 3, to pierwsze które mi się kojarzą z coopem.

Dam ci stronę z listą CO:OP na xboxa 360.

http://www.co-optimus.com/system/1/xbox360.html

Jeżeli chcesz pograć z dziewczyną to spróbujcie "Ilomilo".

Battleblock: Theater - kupa śmiechu przy tej grze. Od tego samego twórcy jest jeszcze fajny slasher- Castle Crashers

Popieram battleblock i castle crashers masa funu :D, grałem z bratem na pc i polecam.

A ja mogę polecić poza tymi tytułami grę Portal 2 idealna do Co-opa i trzeba przy niej czasem wysilić szare komórki :)

Polecam od razu z grubej rury, a mianowicie Gears Of War.

Wszystkie serie lego

Jak już zmusiłem moją kobietę do pogrania w Trine, to się zakochała w tej serii, przeszła ją ze mną w coopie, a potem jeszcze kilka razy samodzielnie. Myślę, że mogę ją śmiało polecić.

Kiedyś namówiłem ją też żeby pograła w Diablo 3 i gorzko tego potem żałowałem, bo nie mogłem polevelować swojej postaci. ;) A na X360 masz o tyle wygodniej, że możecie grać coopa na jednej kopii.

Divinity original sin gra rpg turowa walka co-op z możliwoscią grania w 4 osoby.

Z grubej rury dam ci propozycję:Broforce oraz Mercenary Kings :I

Dzięki chłopaki za wszystkie propozycje, kilka już na 100% Wykorzystam :D. Mam tylko jedno pytanie odnośnie Original Sin: czy można grać razem na kanapie na 2 padach czy trzeba 2 kopii gry ? :D

Na PC wymaga 2 kopii. Zawsze w walce możecie się wymieniać padem, a przy eksploracji starać się dojść do jakiegoś porozumienia (choć na konsoli może być jakaś forma split screena). :P

Siemanko, piszę do Was z pytaniem: Znacie może jakieś dobre gry z co-opem na xboxa360? Chcemy sobie pograć z dziewczyną w coś fajnego, gatunek w sumie nie ma znaczenia byle nie była to strzelanka :D. Nie pogardziłbym jakimś RPG albo slasherem B|